|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
VEGAS 5 i final cut
imam pitanje u vezi Vegasa.... zasad za editiranje i effekte koristim after effects i premijer..... nabavuo sam vegas i flash.. i sad mene za nima za koj dio bi meni vegas dobro doso? sto je u njemu lakse raditi nego u premijeru zasto se isplati? ili ne.? po cemu je poseban? eto to bi me zanimalo.. jer imam premijera i aftera i sad sam nabavio vegas ..pa me zanima na sta da racunam s vegasom. plus zanima me final cut, program....procito sam na forumu negdje da je zastupan po raznim video editing skolama ...isto tako..koja je njegova namjena? hvala puno
![]() |
#2 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Vegas 5 je nekakav mid-range video-edit program koliko sam imao prilike (morao raditi u njemu) Final Cut PRO je vise high-end, mnoge stvari za 411VM (sk8-terski video magazine) se radi sa ovim programom za neke osnovne stvari ti je bolji Studio9 (pinnacle) - entry level sve ovisi sta ti treba i koliko imas znanja, volje i vremena...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
kako mi se znanje o afteru i premijeru povecalo ..pocelo me je zanimati kaj to ima vegas...
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
ima podršu za veliki broj audio i video formata. meni se vegas pokazao puno bolji,stabilniji za neko osnovno editiranje i konventiranje DV-a i MPEG-a. Pinnacle Studio je odličan alat za neko amatersko editiranje, ali je relativno spor i bez patcheva se dosta ruši.naravno za njega trebaš imati barem gigu rama. Inače ne preferiram Adobe Premiere, više koristim Pinnacle Studio 10 Plus,Vegas, a kad imam neki zahtjevniji posao onda Pinnacle Liquid 7. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
znam da je tam stara ali evo update..nabavio sam komplet adobe cs3..pucam od sreće ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|