|
![]() |
#1 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
nokia X6 ambient light sensor ?
manual kaže ovo: Display settings Select Menu > Settings and Phone > Display. Select from the following: Light sensor — Adjust the light sensor sensitivity of your device. The light sensor turns the lights on when the lighting of your location is dim and off when it is bright. kad to otvorim, pojavi se jedan klizač koji ide lijevo desno, i kak ga mičem, tak se mijenja pozadinsko osvijetljenje ekrana, međutim, u ovih 2 tjedna koliko imam mob, nisam baš primjetio da se osvjetljenje mjenja sa osvjetljenjem prostorije... jesam ja neš krivo skužio ili ?!?!? onak, imao sam laptop sa ambient light senzorom tak da znam kak to treba radit, al čini mi se da na ovom mobu to baš i ne radi kak treba... edit: skužio sam, klizačem se podešava minimalno osvijetljenje, pa ak si vani, recimo na suncu, onda se ekran sam posvjetli na max, uglavnom, radi Zadnje izmijenjeno od: darQ. 16.04.2010. u 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Još ti nitko nije odgovorio? Ja sam mislio da svi to znaju, pa šutim. Kad staviš taj zaslon na min osvjetljenje i usmjeris prema izvoru svjetla, suncu ili sijalici, osvjetljenje će ti se automatski podići koliko mu treba. Vrijedi za sve nokie s60v5 generacije, pa tako i za tvoj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|