|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Logitech LX-7 Review
Uvod i obična blebetanja: Dakle,prije nekih 2 mjeseca,veselja li,rikne moj 60 kuna plačeni Logi,ma reko pusti ga nek miruje,nećemo ga vračat iz mrtvih,valj je na boljem mjestu ![]() Uletim u Ve-Mil,srećom bio je tamo Mario Žaper,trgovac s kojim sam uvjek lijepo popričao,sasvim ugodno kupovanje,ko i inaće. No nakon dugosatnog gledanja: Pogled na Logi jeftinjaru:ma samo promisli,prodaš ovu i kupiš bolju matićnu za te pare Pogled na LX-7:Ali ovo je ljepotan I tako u krug se moja savjest i savjesno trošenje para bori sa hardverajem. LX-7 is victorious! Review: E sad dolazimo do težeg djela,potkrijepljivanja činjenica Prije svega,kome treba link.Here is the ultimate link www.google.hr! Mishko je potpuno Plug&Play,iako je došao CD s njime kojeg sam samo škicnuo(nakon shvaćanja Plug&Play opcije nisam imao potrebu pregledavati CD),mislim da su na njemu programčići i tako. Originalno je na USB priključku,no dolazi onaj već poznati Logi USB to PS2 converter,koji nije previše Abit friendly iz mog iskustva,ili jednostavno samo loše stoji. Inaće držim ga u ruci,osjećam onaj ponos,znate kao kad postignete gol,jednostavno se ugodno osjećate,i ponosno!Nakon tog "Trenutka" shvaćam da nije težak,barem za ljude 12+ godina.Mičem ga ubrzano po podlozi,ne,nema lag-a.Prošao je taj test,idemo sljedeći. Surfanje Oke sve standardno i ugodno,no ček,di je sideclick,ma 'bemmu nema ga,ne,ipak ima,ali je smješten iznad tipki,da.Čini se da naziv sideclick gubi,pa ustvari samo ime,jer tipke za Go Backwards i Go Forward su iznad L i R kliktala,no kao i moja Logi flet tipkovnica,samo zautima vrijeme prilagodbe i onda je oke. Nakon sati korištenja,miš je sasvim ugodan,ruka mi nije umorna.A ni deformirana.Jedno od onih deklariranih ergonomskih š**ova. Gaming Jest odgovara brzo na moje kretnje,mogu dobar headshot sredit,ali nije mx518,no dobro,ovo nit nije gaming miš. I moje mišljenje(if you don't mind) Nisam požalio za popravkom starog miša(R.I.P.).Ovaj miš je divan,relativno lagan,brz,bežičan! + Težina Dizajn Bežičnost Ledica bez Blinga(ne svjetli) Power off/reset tipke Dužina trajanja baterije 2 Duracellice u packu! "Stylish" USB kabel - Čudno smještene tipke za Go Forward/Backward Indikator baterije nema opciju za stalno uključenje svjetla,već samo kod paljenja miša |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Imaš optičkog ili laserskog? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
A mighty pirate!
|
mishko je optikaner |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
A mighty pirate!
|
e nisam baš upućen u to,mislim da ne...proguglaj malo...ali laserski su ti se često pokazali gorom opcijom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja imam tog laserskog. Da, dolazi samo sa tipkovnicom i odličan je. Potpuno se slažem sa review-om osim za ove tipke back/foward koje su smještene baš po mom ukusu i po tome da je laserski gori. Mislim da se razlika ni ne primjeti i da je to više radi fore.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|