Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.01.2004., 16:03   #1
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Question Help: Broken Sword3 i NWN:Hordes

Ajmo igrači (ako ima takvih). U Broken Swordu ne mogu otkrit kombinaciju sefa prištavog hackera. Where to look? Pokupio sam olovku i zabrijo da je negdi skriven password ako zašaram olovkom da ću vidjet, ali niš od toga

U Hordes of the Underdark me zanima kako uništit ili ugasit obelisk u onom dijelu kod beholdera. Oko obeliska su neke rune koje se mogu pritiskati, ali da jebe rak raka (hehe, nema veze s "našim" doktorom, ovo je samo izreka) ne znam kaj da radim.

edit: odgovor na nwn sam našao na jednom forumu. za broken sword mi se ne da tražit (neću skinut walktrough) jer mi nije hitno. ako ko zna-zna, ako ne, kaj sad.

Zadnje izmijenjeno od: Elven. 03.01.2004. u 16:19.
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2004., 21:40   #2
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Baš je na newsima jedan lik pitao isto pitanje.Sutra ti kažem odgovor, sad mi se neda tražit.

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.01.2004., 22:34   #3
widowmaker
m e m b e r
Moj komp

widowmaker's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Re: Help: Broken Sword3 i NWN:Hordes

Citiraj:
Originally posted by Elven
Ajmo igrači (ako ima takvih). U Broken Swordu ne mogu otkrit kombinaciju sefa prištavog hackera. Where to look? Pokupio sam olovku i zabrijo da je negdi skriven password ako zašaram olovkom da ću vidjet, ali niš od toga

kombinaciju sefa češ dobiti kad se drugi put vratiš u stan, od hackerovog komada, dakle sad pusti sef na miru i igraj dalje i nemoj skidati walktru jer je igra genijalna i skroz logična, nema nikakvih spajanja gluposti ili kretenizma ko u npr. Monkey islandu.
Ja sam zapeo samo na jednom mjestu,ali nakon prospavane noči i to se prošlo.
Staro 03.01.2004., 23:57   #4
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Re: Re: Help: Broken Sword3 i NWN:Hordes

Citiraj:
Originally posted by widowmaker
kombinaciju sefa češ dobiti kad se drugi put vratiš u stan, od hackerovog komada, dakle sad pusti sef na miru i igraj dalje i nemoj skidati walktru jer je igra genijalna i skroz logična, nema nikakvih spajanja gluposti ili kretenizma ko u npr. Monkey islandu.
Ja sam zapeo samo na jednom mjestu,ali nakon prospavane noči i to se prošlo.
Hvala. Na žalost, prije sam pogledao u walkthrough (nisam ga downloadao ) i vidio da mi to ne treba. I tad skužim da nisam pokupio periku i to me kočilo. Sad sam već u onom engleskom gradiću i igra je zakon. inače volim avanture, ali su me živcirale nelogične gluposti u njima. Broken Sword je uvijek bio lagana avantura. Možda su u ovoj malo pretjerali, ali zato igra pruža poseban feeling, jer ju se igra ko po loju. Malo me jedino smeta kaj se može poginut u igri. Ali i to je dobro riješeno.
Staro 05.01.2004., 12:15   #5
Devlin
Premium

Datum registracije: May 2003
da, igra pruza vrlo poseban feeling; ko da igram okljastrenu "laru croft " u kojoj se ne moze poginuti, ici tamo gdje se ne smije niti pucati; a da ne zaboravimo puzlove koje bi lobotomizirano 3 godisnje djete rijesilo; a prica .... to necu ni komentirati(odigrao sam sva 3 bs i prva dva spadaju medju najbolje avantura ikad napravljene). ako zeliti odigrati dobru avanturu onda odigrajte "the longest jurney" a ne ovu sramotu.
Devlin je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2004., 13:24   #6
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Devlin
"the longest jurney" a ne ovu sramotu.
Prošao si Longest Journey bez "prohoda"?

BTW Broken Sword 3 mi je dobar, jer mi pruža lagani dojam gledanja crtića. Znači ne obavezna zabava, umjesto onih hand-eye-no-brain-coordination igrica. Dobro dođe za opuštanje.
Staro 06.01.2004., 21:11   #7
Devlin
Premium

Datum registracije: May 2003
pa longest jurney sam presao za 2 dana, bio sam dvaput zapeo, pa sam nazvao frenda, i oba puta je ispalo da sam trebao upotrijebiti onu prokletu svraku da otkrijem novi dio karte na koji mogu doci, igrica je odlicna
Devlin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno