|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() Ajmo igrači (ako ima takvih). U Broken Swordu ne mogu otkrit kombinaciju sefa prištavog hackera. Where to look? Pokupio sam olovku i zabrijo da je negdi skriven password ako zašaram olovkom da ću vidjet, ali niš od toga ![]() U Hordes of the Underdark me zanima kako uništit ili ugasit obelisk u onom dijelu kod beholdera. Oko obeliska su neke rune koje se mogu pritiskati, ali da jebe rak raka (hehe, nema veze s "našim" doktorom, ovo je samo izreka) ne znam kaj da radim. edit: odgovor na nwn sam našao na jednom forumu. za broken sword mi se ne da tražit (neću skinut walktrough) jer mi nije hitno. ako ko zna-zna, ako ne, kaj sad. Zadnje izmijenjeno od: Elven. 03.01.2004. u 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Baš je na newsima jedan lik pitao isto pitanje.Sutra ti kažem odgovor, sad mi se neda tražit. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Help: Broken Sword3 i NWN:Hordes
Citiraj:
Ja sam zapeo samo na jednom mjestu,ali nakon prospavane noči i to se prošlo. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Re: Re: Help: Broken Sword3 i NWN:Hordes
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
da, igra pruza vrlo poseban feeling; ko da igram okljastrenu "laru croft " u kojoj se ne moze poginuti, ici tamo gdje se ne smije niti pucati; a da ne zaboravimo puzlove koje bi lobotomizirano 3 godisnje djete rijesilo; a prica .... to necu ni komentirati(odigrao sam sva 3 bs i prva dva spadaju medju najbolje avantura ikad napravljene). ako zeliti odigrati dobru avanturu onda odigrajte "the longest jurney" a ne ovu sramotu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW Broken Sword 3 mi je dobar, jer mi pruža lagani dojam gledanja crtića. Znači ne obavezna zabava, umjesto onih hand-eye-no-brain-coordination igrica. Dobro dođe za opuštanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
pa longest jurney sam presao za 2 dana, bio sam dvaput zapeo, pa sam nazvao frenda, i oba puta je ispalo da sam trebao upotrijebiti onu prokletu svraku da otkrijem novi dio karte na koji mogu doci, igrica je odlicna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|