|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
crno bijeli tvout
ovako spojio sam tvout izlaz na grafi preko onog adaptera kaj sam dobio s njom na svideo i onda preko svideo kabla na scart,stavio u driverima pal mod i nemam boje u windowsima,ali da stvar bude čudnija,kada restartam komp dok loda bios od grafe ima boje???? problem nastaje kada počene lodati windowse,već na onom ekranu sa crtom mi sve postane crno bijelo,grafa je u sigu,driveri su XG93.71 ajde ljudi slušam ideje? Zadnje izmijenjeno od: MAHER. 26.07.2007. u 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jednom davno davno se već pričalo o tome i rješenje je bilo u tome da se kratko spoje neki pinovi na scart kabelu. Nažalost, više se ne sjećam koji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
|
U driverima stavi da koristiš kompozitni izlaz i trebalo bi biti OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#7 |
Premium
|
problem je kaj moja glupa quadro telka ima samo scart,pa onda ne znam kak mi to kaj si ti pisao pomaže? a ovo s kondenzatorom ću probat jedan od ovih dana ako ne smislim nikaj pametnije,ali nije mi baš zgodno |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
nažalost ostaje mi kondenzator,ali prvo ću probat promjeniti scart adapter danas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|