|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ram-dual chanel problem
imam ram pc-6400 1024 mb ddr2 crucial ,800 mhz dvije memorije i matićnu dfi infinity sli m2/g i kad stavim dvije pločice u dual chanel i na 8oo mhz ili na auto ,nemogu dignuti windowse ,čak nemogu ni do biosa, a ako stavim dva rama single chanel na auto nekad uspijem uči u windowsw ali mi ih sruši nakon par min vjerovatno kad ram dođe do 800 a ako odmah stavim ram na 800 nemogu u windowse dok mi je stari ram od 512 radio normalno na 800 mhz dual chanel ali ako bi stavio 4 pločice po 512 isto nisam mogao ni do biosa ,imam osječaj kada ju ukupno 2 gige rama da nemogu ništa ,stalno ruši. dok mi jedna pločica od gige 800 mhz radi normalno. stavljao sam ručno timingse, mjenjao voltažu,radio test memorije po jedna u slotu i očito je memorija ispravna bar po testovima, imam zadni bios. neznam jel do matične ili šta više napajanje je tagan 550 w kupljeno prije 2 mjeseca memorije su kupljene jučer Zadnje izmijenjeno od: dugixy1. 24.07.2007. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Koje napajanje imas? Stavi u profil konfiguraciju u "Moj komp"
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Nisam siguran, ali jesi li razmišljao da meme u DC-u uopće nisu kompatibilne s pločom? DFI je dosta izbirljiv.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|