|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) Zvuk u banani
Kod frenda na novom kompu,dok slušamo mjuzu ,zvučnici krče ,štekaju... Probali smo ih prikopčat na moj komp i sve je bilo OK.Probali smo sa driverima za zvuk,,ali opet krči.To se dešava u svakom playeru.. Komp je pod garancijom,može ga tamo ponesti da mu ga srede,ali ja bi htio bit siguran da smo više manje sve probali ,a da ne otvaramo komp jer ima one naljepnice...itd.. Pa ako neko ima nekakav prijedlog prije nego ga ponesemo,,,dobro bi došao hvala!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma odnesi ga, carobna kugla mi nis ne pokazuje....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako bi i pokazala, za ovakve stvari trebaš koristit tarot karte ili nešto konkretnije, kakva ti kugla pala na pamet... koji si ti stereotip ![]() edit : greenfly, ako se čudiš odgovorima baci pogled na pravila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Da bi ti lakše mogli objasniti o čemu se može raditi ili bar nagađali, trebali bi ipak znati o kojem se kompu radi.
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sve super, ali kako imaš problem sa zvukom, ok bi bilo navesti zvučnu ili reći da koristiš integriranu ![]() Ako nije integrirana, probajte sa njom. Ako je integrirana, probajte sa vanjskom nekom. Pošto su kod tebe zvučnici ok, posumnjao bi možda na kontakte ili samo zvučnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Prije mi Frend javlja da je odnio komp u servis(garancija),,i bilo je do nekog kontakta,,,,,kako je Vuco rekao. Thanks,,i sorry još jednom zbog pravila ![]() neće se ponoviti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|