|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
(riješeno) Instalirala sam prilagođeni Win XP i sad nemam CRO keyboard
Dakle, instalirala sam si Windows XP CENSURED Professional Edition, a evo i opisa: Windows XP CENSURED Professional Edition about: up-to-date with Windows Updates as of today (May 5th, 2007) CENSURED CENSURED CENSURED. What's Removed: All languages except English Windows Messenger Windows Tour OOBE What's Added: .NET Framework Versions 1.1 & 2 With All of Their Updates Mircrosoft Visual C++ Runtimes Microsoft Visual J# Enhanced Control Panel K-Lite Mega Codec Pack v2.01 DirectX v9.1.3 Flash Player v9.0.28 Windows Media Player 11 Internet Explorer 7 Firefox v2.0.3 ThumbView Lite 1.0 (Let's you view thumbnails of odd types of images, such as PSD's) WinRar v3.7 Foxit v2.2 (For viewing PDF's) UnDelete Plus v2.8 (Recover Lost Files) Vista Drive Indicator (Adds a Meter to HDD Icons That Shows How Much Space is Free) Numerous Tweaks to Registry to Enhance Usability Multiple Context-Menu Additions (Right-Click Menu) i sada imam taj sitan problemcic koji u sekundi postane veliki problem. (makar sam procitala da su svi osim engleskog jezika maknuti... nisam o instalaciji cro keyboarda jednostavno razmisljala) pitanje je, da li postoji mogucnost naknadne instalacije CRO keyboarda, i sad ide upitnik kojeg ne mogu naci na eng tipkovnici ![]() pls HELP, iva Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.07.2007. u 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bez spominjanja ostalih stvari jer se protive pravilima foruma. http://forum.pcekspert.com/faq.php Ako ne uspiješ Tutixovim rješenjem, morat ćeš napraviti repair Windowsa, ali normalnom instalacijom, nikakva prilagođavanja i slične stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
hvala, ali u tome i jest problem, nemam uopce opciju za Keyboard Layout Croatian evo i slika jedinih opcija koje mi nudi (sorry, jos nemam photoshop na novom kompu pa nisam kropala) ![]() Citiraj:
sorry sto nisam procekirala http://forum.pcekspert.com/faq.php ![]() pa reinstalaciju sam htjela izbjeci s obzirom da sam ih vec dva puta rusila u tjedan dana. ode pol dana na to... nadala sam se da se to moze izbjech Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.07.2007. u 01:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Probaj ovo Bosnian Cyrilic ili nesto sto bi trebalo bit najslicnije. Ako nijedno od ovih ne pase, morat ces reinstalirat. Zato i jesu loše te prilagođene instalacije, u biti rađene su za uski krug korisnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ne može instalirati hrvatski jer "What's Removed: All languages except English" i u controll panelu nema te opcije (znam da se ta opcija pojavi kod instalacije win-a ali sad kad je win već instaliran ne znam gdje se može to dodati) na netu sam našao ovo CRO / BIH Keyboard link http://download.ba/programi.php?podk...imit=50&page=1 download http://download.ba/download/crokeyboard.rar
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Pa napravi repair normalnim Windowsima i sve će biti OK... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
E tako nesto sam trazila, big thnx! kad dodjem doma odmah cu isprobati pa javim da li radi a sto se tice repaira windoza, sto cu definitivno morat probat u slucaju da ne upali preporuka Big Guy-a, pitanje s obzirom da bash i nemam iskustva... ako repairam sadasnje windoze sa cjelovitima windozama ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator