|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Nestala Vista !!
Imam Xp na C particiji, i Vistu na F particiji.Prilikom Bootanja mi se nudilo da li ću na Vistu ili na XP. Trebao sam vratiti Image (acronis) od XP-a,,i sve OK , vratio Image,ali više nemam opcije biranja prilikom boota , nego mi boota odmah u XP, i u My Computer-u mi ne prepoznaje F ![]() Probao sam Vista Boot Pro,ali mi javlja BCD registry error,nemogu ga upotri***iti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Pretpostavljam da je XP-ov image bio iz vremena dok još nisi imao Vistu. Vista je naime svoje boot datoteke "nasadila" na C particiju, a ti si ih stavljanjem starog image-a prebrisao. Mislim da ti ne gine reinstalacija Viste.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: tutix. 10.07.2007. u 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Od nonine sestre kunjado
|
Ništa,,,reinstalirao sam Vistu,..neće biti valjda uvijek tako>>>da kad hoću vratit Image ,da li odXP-a ili Viste,budem morao reinstalirat OS??? Što bih trebao napravit da mi kod vraćanja Image-a u dual bootu bude sve glatko , kao dosad??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sad napravi oba image-a. Napravio si ovo što je Perki rekao. Stari image koji na sebi nije imao file-ova od Vistinog tog loadera vratio si preko ovog koji je imao i nisi mogao preko Vista Boot Pro vratit. Sad ti XP ima te file-ove i napravi njegov image. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Od nonine sestre kunjado
|
Oki-doki .... hvala..!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|