|
![]() |
#1 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
RC Helikopteri
Pozdrav, jel ima netko mozda helić na daljinsko? Gledam malo po netu i naisao sam neke stvarcice, jel ima netko da moze preporuciti nekog proizvodaca i model? Volio bi da je domet sto vise, po ebayu imaju nekkavi sa 5-10m dometa, to mi je premalo. Inace zainteresirao me clanak na net.hr o nekoj nasoj firmi koja se bavi sa time. Imaju u ponudi helic sa kamericom koja snima, ide do 50m. To mi se cini ok, cijena je 1200kn ali u potraznji sam sad za necim takvim vani gdje je vjrovatno jeftinije sve to skupa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Parrot AR Drone Hvata 50m (WLAN domet). Na jednoj bateriji ti ima oko 10 minuta leta, dijelovi se lako i jednostavno naruče ako i nešto slomiš što će se teško dogoditi. Užasno je otporan (tijelo od tvrdog stiropora i dijelovi od fleksibilne plastike), ima dvije kamere (prednja HD, a donja mislim VGA). Na mobitel skineš aplikaciju i biraš prednju, donju ili obje. Za razliku od helikoptera, ovime je užasno jednostavno rukovati. Na metar od zemlje se digne pritiskom na tipku za polijetanje i tu lebdi na mjestu dok mu ne zadaš drugačije ![]() Ako imaš kakvih pitanja, pucaj. Vozio sam ga par mjeseci po centru grada u reklamne svrhe i stvarno vrijedi toliko ako ti tako nešto treba, ali preporučam još jednu ili dvije dodatne baterije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
dodji na flyfreak.net forum, tamo ces naci puno ozbiljnije helice... |
![]() |