|
![]() |
#1 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Online aukcija
ima li netko iskustva sa online aukcijom Ve-mila? Ovako na prvi pogled izgleda mi da se stvari mogu dobiti dosta jeftinije, a pretpostavljam da se pogotovo skuplje stvari mogu dobiti puno povoljnije ![]()
![]() |
#2 | |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Re: Online aukcija
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
To je istina da se večinom postigne 95% cijene, ali opet da se uštedjeti ak se uleti dobro. Viđao sam ja i neke koji su pokupili i za 60-70% pa ga jebi. Dobro, možda je i to bilo namješteno tek toliko da se privuče škvadra ali sama ideja je dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
ali koliko sam upoznat sa takvim stvarima tj. 60-70 % cijene , tj. sigurno je bio neko sranje od digitalca ili mozda neki skener..! pa naravno de je ispod cijene =>> KADA ONI TU ROBU DRZE IZNAD CIJENE! KRATKIM RIJECIMA , ROBA KOJA VALJA, EPOX PLOCE, PROCESRI I TAKVA SRANJA (sorry na izrazu) NA AUKCIJI DOSEGNU 90-95% PRAVE CIJENE! PA ti odluci dal ti se da zajebavati ,i stalno na net odlaziti i OSTAVITI SVOJU PONUD??? ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ne bi se štel mešati, ali jednom, dok bijah u ve-milu (shopping) primijetih nekakvu zabilješku od jednog prodavača. kako je bilo davno, ne sjećam se detalja, ali ono što mi je ostalo u glavi jest da ve-mil na aukcije šalje popravljene proizvode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ja sam prije kojih pola godine-godinu sudjelovao na tim aukcijama i jednom sam cak prilikom upecao P4 plocu (asus) za nekih 60-ak% cijene, narafno da nisam kupovao tu plocu az sebe posto sam ja zadrti AMD-ovac i nebi prešao na p4 sve do ovog tjedna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
debelo kasnim s odgovorom, ali ne znam kak mi je ova tema izmakla. Ja sam na Ve-Mil aukciji kupio svog sadašnjeg miša prije dvije godine. Ako se dobro sjećam, platio sam ga 320 kuna, a tada je koštao 500. Naravno, to je bilo zato jer a) tada nije puno ljudi znalo za aukciju b) tada mnogi ljudi nisu (još) kupovali optičke miševe c) tada ljudi (99%) nisu kupovali miševe skuplje od 100 kuna d) (Nema veze s ovim) trenutno je na aukciji u Ve-Milu MX700, pa se potucite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Najbolje cijene su bile postignute kada se prodaje ono kaj se kod nas smatra "egzotikom", npr. gigabitne PCI 64 mrežne, wireless adapteri kada su startali, ... ove normalne stvari koštaju tih 80 - 90% nominalne cijene na kraju aukcije koliko sam ja primjetio.
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|