Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.10.2003., 18:22   #1
widowmaker
m e m b e r
Moj komp

widowmaker's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Online aukcija

ima li netko iskustva sa online aukcijom Ve-mila? Ovako na prvi pogled izgleda mi da se stvari mogu dobiti dosta jeftinije, a pretpostavljam da se pogotovo skuplje stvari mogu dobiti puno povoljnije
Staro 31.10.2003., 19:39   #2
Master Neo
Stane

Master Neo's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
Re: Online aukcija

Citiraj:
Originally posted by widowmaker
ima li netko iskustva sa online aukcijom Ve-mila? Ovako na prvi pogled izgleda mi da se stvari mogu dobiti dosta jeftinije, a pretpostavljam da se pogotovo skuplje stvari mogu dobiti puno povoljnije
Ja sam par puta sudjelovao...ali mogu ti reci da bas nije ni isplativa, neke kolje komponente (ploca,graf) na akukciji kada prodaju ostvari se oko 85-95% cijene ! a kako sam skuzio svaki puta kada sam dao neku cijenu za neki uredaj ,odmah za sekundu-dvije povecala se cijena! NAMJESTENO? ali ti bolje odi u trgovinu i kupi

Oglas
Oglasni prostor

Staro 31.10.2003., 20:01   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
To je istina da se večinom postigne 95% cijene, ali opet da se uštedjeti ak se uleti dobro. Viđao sam ja i neke koji su pokupili i za 60-70% pa ga jebi. Dobro, možda je i to bilo namješteno tek toliko da se privuče škvadra ali sama ideja je dobra.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 31.10.2003., 23:28   #4
Master Neo
Stane

Master Neo's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
ali koliko sam upoznat sa takvim stvarima tj. 60-70 % cijene , tj. sigurno je bio neko sranje od digitalca ili mozda neki skener..! pa naravno de je ispod cijene =>> KADA ONI TU ROBU DRZE IZNAD CIJENE! KRATKIM RIJECIMA , ROBA KOJA VALJA, EPOX PLOCE, PROCESRI I TAKVA SRANJA (sorry na izrazu) NA AUKCIJI DOSEGNU 90-95% PRAVE CIJENE! PA ti odluci dal ti se da zajebavati ,i stalno na net odlaziti i OSTAVITI SVOJU PONUD???
Staro 03.11.2003., 09:01   #5
choby
Premium

Datum registracije: Nov 2001
ne bi se štel mešati, ali jednom, dok bijah u ve-milu (shopping) primijetih nekakvu zabilješku od jednog prodavača.
kako je bilo davno, ne sjećam se detalja, ali ono što mi je ostalo u glavi jest da ve-mil na aukcije šalje popravljene proizvode.
choby je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2003., 09:17   #6
marac
Premium

marac's Avatar

Ja sam prije kojih pola godine-godinu sudjelovao na tim aukcijama i jednom sam cak prilikom upecao P4 plocu (asus) za nekih 60-ak% cijene, narafno da nisam kupovao tu plocu az sebe posto sam ja zadrti AMD-ovac i nebi prešao na p4 sve do ovog tjedna ali frend se obradovao sto je plocu dobio za gotovo upola manje a ja sam zaradio poveći tel. račun i 2 prazna cd-a te 1 pufu za uslugu (on je ušparao oko 400kn)

marac je offline   Reply With Quote
Staro 01.01.2004., 13:17   #7
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
debelo kasnim s odgovorom, ali ne znam kak mi je ova tema izmakla. Ja sam na Ve-Mil aukciji kupio svog sadašnjeg miša prije dvije godine. Ako se dobro sjećam, platio sam ga 320 kuna, a tada je koštao 500. Naravno, to je bilo zato jer a) tada nije puno ljudi znalo za aukciju
b) tada mnogi ljudi nisu (još) kupovali optičke miševe
c) tada ljudi (99%) nisu kupovali miševe skuplje od 100 kuna

d) (Nema veze s ovim) trenutno je na aukciji u Ve-Milu MX700, pa se potucite
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 01.01.2004., 14:06   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Najbolje cijene su bile postignute kada se prodaje ono kaj se kod nas smatra "egzotikom", npr. gigabitne PCI 64 mrežne, wireless adapteri kada su startali, ... ove normalne stvari koštaju tih 80 - 90% nominalne cijene na kraju aukcije koliko sam ja primjetio.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 01.01.2004., 17:44   #9
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Najbolje cijene su bile postignute kada se prodaje ono kaj se kod nas smatra "egzotikom", npr. gigabitne PCI 64 mrežne, wireless adapteri kada su startali, ... ove normalne stvari koštaju tih 80 - 90% nominalne cijene na kraju aukcije koliko sam ja primjetio.
Potpuno se slažem
Elven je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno