|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
divix i tv
Kad stavim divix na compt. film ide normalno, kad ga prebacim na tv nema mi titla. Na compt. ima, na tv nema. Koristim bs player, grafička je nvidia mx 400 64 mb. Rezolucija je 800x600 ili kad spustim - isto, titla nema na tv. Zna li tko u čemu je problem? Na nekim filmovima ( heat) gdje je titl" u filmu" ima ga i na tv-u, a na drugim gdje je dodan - nema. Pozdrav svim dobrim ljudima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Re: divix i tv
Citiraj:
uključi to i uživaj... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
tihomire, nemam tu opciju u bs playeru. Pod opcijom subtitle, kad je otvorim imam sljedeće: pokaži titl, slova, povečaj veličinu slova, smanji slova, boja slova, transparent-prikaz, boja pozadine slova, pozicija titla:auto i selekt (kad izaberem selekt mogu titl vući po filmu-gori, dolje ili bilo kamo, ali nema ih na tv-u) i na kraju jezik za title. Draw subtitle on overlay nemam. U čemu je fora ? BS Player je ver. 0.8. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: divix i tv
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Re: Re: divix i tv
Probaj i ovo ; uzmi film i titl (titl ti mora imati ekstenziju .srt ili .ssa).Zatim uzmi od vob sub-a programčić Vobsub demux.U njegov prozor uneseš titl i film i on ti za par minuta "zalijepi" titl na film.Uzmi si verziju 2.2.03...kod mene radi mrak
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ovako. Dva su rješenja. Prvo ili uključi kod TV-outa da ti TV bude primarni. Kako pogledaj na slikicu. Drugo riješenje. Uključi TV out, pod clone opcijama stavi theater mod, u BS playeru uključi opciju "use ovarlay mod 2". I bilo bi ti pametno staviti progarm FFdshow, pa preko njega upucavati titlove, namještati sliku i slično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Hvala svima na savjetima pokušat ću. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
options -> preferences -> subtitles -> draw subtitles to overlay surface. Meni tako radi, sa starim i novim bs-om |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|