|
![]() |
#1 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
tipkovnica za brzo pisanje, preporuke
dakle, do sada sam koristio prastaru Microsoft koja mi je bila odlicna, al vrag mi nije dao mira buduci da prezirem ps2, pa sam jucer isao iskemijat adapter sa usb>at ,i-poslao ju uvjecna lovista ![]() ![]() nadalje, uzeo sam ultra flat, koristim ju ukupno jedan dan i dosta mi je, ove tipke mi idu na yaya nemrem ja to, nisam navikao sada, preporucite mi neku vrhunsku profi_ultra_full_bi-tri-turbo_superspeed tipkalicu, znaci za pisanje i nis drugo, necu 600 beskorisnih tipaka za mail, volume, otvaranje prozora, paljenje i gasenje mikrovalne i sl..., samo tipkanje, ne igram skoro pa nis. cijena amo rec da nije bitni faktor, i da, necu da je bucna ![]()
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Baš danas dobio pod ruke Logitechovu "Deluxe 250 USB BLK, HRV(tako piše na kutiji), i moram ti reć da je jako dobra za pisanje, nema tipki za frižider, mikrovalnu, sasvim je jednostavna, a i ne čuje se. A koštala 70 kn... Al ne znam, vjerojatno ima boljih tipkovnica, al ova me iznenadila kvalitetom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
|
thx, ali necu to ![]() da...svaka je dobra kada je nova, al kod ovih jeftinih se nakon nekog vremena tipke zaribaju, ne znam jel to od prasine i smeca (kod mene je tastatura ujedno i pjat, tj tanjur ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
teta Mraz
|
pa kupio sam tu i evo sada pisem na njoj, i vjerjem da bi se za godinu dana navikao al meni treba odma tipkovnica, u tome je problem, btw jel zna neko di ima nabavit starih IBM tipovnica (klikusa), ovakvih npr. http://www.dansdata.com/images/clicky/ballboard1024.jpg, jer mislim da bolje j nema za mene, buduci da sam navikao na ovakvu jel, malo sam googlao i jedino sto sam nasao je keytronic kt2001 pro, al njih kod nas nema nigdje, nis otvorit cu temu u kupovini pa ak neko ima, hvala svima na prijedlozima
![]() |
#6 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Nećeš je naći,ja sam je tražio ali ništa nula bodova. EDIT: Evo isao ponovno gledati i našao jedan dućan koji je navodno ima.Poslao sam im mail da to provjerim pa kad saznam javim inace je cijena 155kn i na cijeniku pise da je ima. Evo link: http://www.123-dds.com/cjenik.asp?pkat=14 Hint -skinuti cjenik, tamo je navedena.
Zadnje izmijenjeno od: acer. 02.07.2007. u 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.600.032 dobijes i misa viska ![]() tu imam ja i tipke su se malo razlohale nakon par dana ali od tad se nis nije promjenilo, ako prolazis kraj linksa odi samo stavi ruke na nju i skuzit ces ces zasto je zakon, obavezno stavi ispod onaj plasticni dio stavis dno dlanova na ovaj dio di idu dlanovi i prsti ti sam padnu na tastaturu, ma uber kewl, odi probaj bez obzira sto mislio o ergo tastaturama nemrem ti to ovak opisat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Adrenaline junkie
|
Ja imam SAMSUNG SWT2000 i super je za pisanje. Platio sam je nekih 20-25KM. Jako je tiha Hod dugmica je plitak/srednje dubok Mekana je (dugmici) Ima svega 8 diskretno smjestenih dodatnih dugmica PS2 (ali ti nikad nije problem ustekati je u USB preko onog konvertora) Ima veliki ENTER Insert,Home,End,..... su "pravilno" postavljeni i dovoljno odvojeni od strelica Potrazi tastaturu i probaj je, kod mene je vec vise od godinu dana i nije se nista promjenilo na njoj (nije pocela da zveci, svi dugmici rade kako treba (ne zapinju, etc.)
![]() |
#9 | ||
teta Mraz
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() sta se tice misa...ha..imam 2*Mx518, Mx500, Mx510, i Microsoft 6000 B7G-00004, jos jedan i eto ti vojske pacova da se uroti protiv mene i pojede me zivog dok spavam ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Di si nabavio novu? Daj meni nabavi jednu,placam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ja sam se totalno naviknuo, odem kod frenda i svako malo stiscem jedan stupac dalje slovo jer sam naviknuo da su mi slova dalje ![]() a mis je nuzno zlo, nisam mogao naci samu tastaturu ali svakako, ako ces imat priliku odi probaj stavit ruke na nju dok joj je ono plasticno zakaceno, preudobno nesto ![]() inace to sto se tice tih ergo tipkovnica, skuzio sam da jako puno ljudi misli kak je to uzas al nikak mi nije jasno zasto to mi je ko da kazes, fuj 20incni monitor, to mi je preveliko, ja ocu neki 15incni ![]() ![]() ![]() aj bobe objasni mi u cemu je fora |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
teta Mraz
|
fora je u tome sta ja strasno puno pisem, i cili zivot pisem na istoj tipkovnici, ili IBM ili Microsoft klik, da cu se sada navikavat na novu, ne dolazi u obzir, pisem bez gledanja i ne pada mi na pamet navikavatse na neke nove izmisljotine, vjerujem da je tastatura dobra, al to mi ne treba....evo svi hvale kako je Log Xflat vrhunska, ja sam ju kupio i nemrem je podnit, iako znam da sam pisao na njoj duze da bi mi svaka druga bila sranje jel... btw, ove klikuse su zakon, i sritan sam sto sam ih nabavio, i to 2, ali tome se nisam nikako nadao, upale su mi slucajno i to djabe, a tipkalica mi je trebala hitno, zato sam i otvorio temu
![]() |
#13 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
@bobe sry kaj upadam ali jedno pitanjce. Da li je ova tipkovnica solidna pošto želim kupiti neku slim tipkovnicu. http://diskont24.com/product.php?pro...&cat=33&page=1 Ovo je ista ta tipkovnica samo s dodatnim tipkama http://diskont24.com/product.php?pro...&cat=33&page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
teta Mraz
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Imam Logitech UltraX Premium i meni nije loša za tipkat prije nje sam imo Geniusovu ,a ovu ultraX sam uzeo zato što što ima niske tipke ko na laptopu pa kad stavim volan mogu izvuci tipkovnicu jer kod one geniusove zapne kod cetrvtoga reda i nemos izvuc ,a mislim da je logitech classic keyboard jako dobra ako ti treba samo za pisat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|