|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() ne znam kako da se spojim na emule.molim vas pomoc bilo kakvu |
![]() |
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
??? Moja vidovitost, i vidovitost svih na PCE nije najbolja ujutro, pa za svaki slučaj napiši točno u čemu je problem ![]() edit : također postoji jedno tajno oružje za takve probleme, a zove se Google, možda si čuo ![]() Sad ozbiljno, u čemu ti je problem, čime se spajaš, kako točno se ne možeš spojiti, itd... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
kad se spajam KAD mi daje cijelo vrijeme da je u fazi spajanja.ona imala ikonica ko zemlja sa dvije strelice,jedna je uvijek zelena a druga crvena |
![]() |
![]() |
#4 |
Soul Eater
|
Gdje to? Što se spaja? Kakva ikonica? Malo jasnije, ako može... ![]() Čime se spajaš? |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
spajam se sa jasda modemom ali preko usb kabla .kad otvorim program emule idem na connect.ed2k mi pokaze da je spojen a kad mi pokaze cijelo vrijeme da je u fazi spajanja i nikako da se spoji |
![]() |
![]() |
#6 |
Soul Eater
|
Pa jesi probao nešto skinut, jel ti radi? Jel možeš bacit screenshot tog što te buni? |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
kako da bacim screenshot |
![]() |
![]() |
#8 |
Soul Eater
|
Pritisni "print screen" na tipkovnici kad ti je otvoren program i nek ti je prikazano to što te muči, otvori paint, idi na edit>paste, pa onda kad dobiješ sliku idi file>save as, upiši ime, pod "save as type" izaberi jpeg, snimi na desktop. Nakon toga idi ovdje, stisni browse, pa nađi taj file na desktopu, stisni upload, pričekaj, pa kopiraj sve što piše pod "direct image link" (ono "http://www.imagesforme-blabla) i taj link kopiraj ovdje u svoj post. |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
si dopustio u firewallu emulcu pristup netu? |
![]() |
|
|
Oglas
|