|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
nema više hr tipkovnice
evo jučer instalirao nove xp sa SP2 međutim u mojoj brzopletosti samo sam stiskao next-next-next i ostavio regional settings i tipkovnicu na US-English. Za vratit na HR-Croatia, otišo ja u Control Panel >> Regional Settings i promijenio sve u Croatija, međutim neće pa neće. Ima li tko kakvo rješenje ili moram ispočetka? ![]() e da, još jedno pitanje, jeli dovoljno za xp+SP2 particija od 3.4GB na kojoj ostaje slobodno oko 700MB? Nakon što sam sve instalirao stavio još office, FF, codece, VLC player, PowerDVD, winrar i totalcommander i ostalo mi tih 700MB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mora ti pod regional setting ic, samo moras pod defoltno stavit Croatian da ti dize. Drugi dio pitanja, da malo je, vidjet ces sa vremenom da ti javlja "low disc space" ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
hmm... probat ću kad dođen doma, ali mislim da san to radija pa da nije tilo. ![]() EDIT: ipak sam uspio, al ko zna zašto nije htjelo iz prva dva puta. a glede veličine particije, pa ako ne budem ništa više instalirao, i ostane slobodno tih cca 20% pa to bi valjda trebalo bit ok, zar ne? Zadnje izmijenjeno od: Bilobrkster. 06.07.2007. u 21:10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|