Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.06.2007., 03:36   #1
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
problem s gasenjem Viste(HDD)

Otkad sam instalirao Vistu problem(ako se moze tak nazvat) je nastao...Kada god idem ugasiti ili restartat komp...I ono,gasenje bude duze...I taman kada se treba ugasit,na Maxtoru glava se dvaput podigne i spusti,bas se cuje,kao da nesto lupi...I taman se HDD ugasi,a komp jos ne,i onda se HDD ponovno pocne palit...pa se komp ugasi,ono,kao da HDD nije pod kontrolom kada se Winsi gase...

trazio sam po netu nekih drivera...I nisam nista nasao,trebaju mi bas driveri za moj chipset koji su rjesili taj problem u Visti,s HDD-om...

pa ako je netko prije negdje to vidio,zamolio bih ga da mi nade link da skinem te drivere,jer me ovo uzasno nervira...

i recite mi,da li to steti HDD-u??

Btw,danas kada sam igrao igru i kada sam izlazio iz igre izbacio mi BSOD... "Physical memory dumping to Hard Disk" i ispod toga odbrojavanje "10,20,30,40,50...." kada je doslo do "100",komp se restartirao...

Ali,mislim da znam,ta me igra vec dosta zeza,ono,nekad zna zablokirat i tako,mislim da je do nje,jer uredno rade ostale igre...

Al eto,bio bih vam zahvalan kada bi nasli rjesenje za onaj problem s gasenjem i HDD-om...Oprostite zbog malo duzeg posta...
Unaprijed zahvaljujem,Pozz!!

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2007., 08:55   #2
flajpan
.....
Moj komp

flajpan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
flajpan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas