|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Full jeftino u odnosu na cijene u prodavaonicama http://www.nabava.net/katalog/trazil...=5000&do=10000
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja sam ga posjedovao. Čak sam bacio i neki review ovdje, ali prošlo je od toga dosta vremena (našao: UMPC ASUS R2H). Uglavnom, interesantan gadget. Standardna baterija mu je glavni problem - izdrži vrlo malo (čini mi se cca 1,5-2h). Sve ovisi za što ti treba. Meni je bilo cool surfati iz fotelje koristeći ugrađeni pointer sa strane, jer mi klikanje olovkom po ekranu nije baš bilo ergonomično. Sklopiva tipkovnica koja je došla u paketu u kombinaciji sam držačem samog umpc-a i vanjskim mišem pretvarali su ga u solidan mali laptop.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A stvarno si SICK_BOY, svaka čast review je odličan. Vranoga je li i kod tebe takva konfiguracija ili je nesto promjenjeno i imas li mozda HP DV2500t? I jos jedno pitanje zna li netko kakav je Asus S6F? Zadnje izmijenjeno od: Shrek. 18.06.2007. u 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ne odgovara mi taj jer ima externi DVD zato mi je taj S6F zanimljiviji ali mu je i cijena DOBRA, ima li mozda S6 sa slabijom konf.? Da li i S6 ima LED osvjetljenje ili ne? Reci mi da li se kod tebe mze dobiti lap bez OS? Zadnje izmijenjeno od: Shrek. 19.06.2007. u 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ali ovaj U1 mi je sve primamljiviji. Sa njim dolazi taj externi DVD? Jesi ga ti vidio, kako izgleda? Sto nije malo slab za vistu? I molim te reci mi kakav je AppleMacbook 13.3" i da li mozda imas Asus W6F i W6Fp? Zadnje izmijenjeno od: Shrek. 20.06.2007. u 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OT: kakva je sad to jedinica kapaciteta baterije Wh (Watthour tj. vatsat)? Koliko mi je poznato, do sada se uvijek koristio Ah (ampersat).
![]() |
#10 |
Premium
|
Odlicno izgleda, jesi ga ti vidio uzivo? Reci mi molim te koliko bi dosao sa jacim procesorom, T5450 ili T7100? Ima li on utor za pcmca karticu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|