|
![]() |
#1 |
Emperor of the Cyberspace
Datum registracije: Mar 2007
|
Promjena vremena i datuma u windowsima
Molim za pomoć ako netko zna da li se i ako da kako se može u windowsima vidjeti da li je mijenjano vrijeme sustava ili datum i kada je mijenjano. Znam da se to može vidjeti u system event-u, ali neznam da li on to prati od kad je operacijski sustav instaliran ili se taj log file briše nakon nekog vremena. I molio bih da ako netko zna neki drugi način na koji se to može vidjeti da mi kaže. Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
System log prati takve promjene od trenutka instalacije. No, ukoliko je instalacija stara, šanse su da će system logirati mnogo događaja, a budući da je defaultna veličina loga 512KB stari događaji se brišu kako bi napravili mjesta novima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
Ok. Hvala na informaciji. Htio bih još znati da li postoji kakav drugi način da se to otkrije jer mi se baš neda kopat po log fileovima jer neznam kad je moglo doć do promjene vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
Da. Ali koliko ja znam taj event se pokazuje u log fileu samo ako je prethdno u "Local security settings" omogućena opcija "Audit privilege use", a ona po defaultu nije omogućena. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|