|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
hmm virus??
ovako imam jedan big problem. svako malo mi se javi error ilitiga "send, dont send" (znate na šta mislim) sa porukom da se gasi "GEneric host for win32..." odnosno onaj svchost.exe proces mislim da je, zbog čega mi pada net veza. negdje sam nabasao da se proces gasi zato da spriječi "preuzimanje" kompa, pa tako da onda mislim da je to neki virusčić. e sad jel ima tko iskustva s time? dal je to virus ili windowsi ne valjaju. ne bi ja niš' reko da nisam danas fresh windowse stavio.. hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa...meni se događalo više puta da mi se gasi generic host, i svaki put je bio virus, pa je vjerojatno i tebi... Preskaniraj antivirus-om i anti-spyware-om, pa vidi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Iskljuci error reporting u Control Panel,poskeniraj sa Spybot search & destroy,AD-aware,CCleaner i mozes stavit NOD32 i podesi ga imaš tu upute http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 ako NOD ne može obrisat provaj Kaspersky ili avast ali avast da ti skenira prije nego sta se dignu windowsi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja jednostavno ne volim imat´ antiviruse na disku i da se stalno vrte po memoriji i procesima, al´ volim tu i tamo preskenirat´ disk: http://www.kaspersky.com/kos/eng/par...avwebscan.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Probaj ugasiti update na windozima, meni je scvhost.exe trošio 90% resursa..isključio update i sve 5.
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|