|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Sniperov grunfovski pohod se nastavlja - 7800gt
Posto zivim gotovo na vrhu zgrade bez klime i przim yaya na svemu, komp nemogu u 3d mod staviti bez da smrzava ![]() razlog tome je lose napravljeno hladjenje memorije grafi kod silancera - stavili su neku zvaku izmedju cipova i heatsinka, kao sto je kolega Swarm Dude napravio, samo ja nisam imo od cega napraviti taj zamjesnki dio sto stoji izmedju cipova i heatsinka, pa sam ovo ujutro iz dosade vidio, 'ajmo vidit oce radit' Originalni thread - TNX to Swarm Dude Sto sam napravio: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I nakon toga, opet mi se smrzavalo. Kad sam sve na default vratio (i plocu, i sve) onda vise nije rusilo - al kad bi to napravio dok nisam imao novac na grafi koji provodi toplinu - stane taman, opet bi rušilo i jedan 'običan' UT2004, očito da je bilo više faktora, povećao sam malo voltaže za proc i chipy u BIOSu jer ploča lagano undervolta, i aleluja, i sa clockom funkcioniše, konacno mogu igrat po ljeti. A sad idem pakirat za na more. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Odlična ideja svaka čast! Jel sad sve štima i jesi li dobio štogod na kloku memorije?! ![]() BTW za sve kojima se ruše strojevi! LJETO JE - procesori su vam topliji dajte im više struje!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Fuj, tolari...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mrak ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Nema sanse da se 'izmigolji', silancer je cvrsto pricvrscen, a i ima nesto u tome kad se izmedju cipa i heatsinka pasta onak stvrdne jer nema zraka - vakuum ![]() @hrconja - sa silancerom (pogotovo novijim silancerima) za hladjenje meme dobiješ nekakve sive ŽVAKE što jako slabo prenose toplinu, da sam imao šta drugo za stavit (pogledajte swarm dude-ov thread) stavio bi, ovo mi je bilo pri ruci, onak malo spaljena ideja al radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
mogao si bar naci bolje kovanice...sad ti komp više vrjedi ![]() super ideja,svaka čast... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Kakav je to komp koji nije sposoban raditi normalno po ljeti? Mora da radi 24h ![]() 3d mod inace samo zima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
bilo bi puno bolje da si nasao neke ravne Al ili bakrene plocice, jer kovanice nisu glatke i povrsina prijanjanja je vrlo mala, a samim time i disipacija (tj provodjenje, oko 95% disipacije obavlja hladnjak) topline, nadalje te kovanice (osim 1 i 2lp) su od celika, koji dosta losije provodi toplinu od Al ili Cu, pa sa malo truda i potrage po otpadu ![]() ![]()
![]() |
#20 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#21 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Čisto radi infoa... ![]() 1 i 2 lipe - aluminij 5 i 10 lipa - željezne presvučene mesingom ili bakrom (nisam 100% jel mesing ili bakar više) 20 i 50 lipa - željezne i poniklane 1,2 i 5 kn - tzv "novo srebro" Ja bi rekao da je od sveg ovoga još najbolje naći 2 lp i mir... ![]()
![]() |
#24 |
Premium
|
Moze, za 5 tolara ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|