|
![]() |
#1 |
Registrirani ovisnik
Datum registracije: Oct 2006
|
HP nc8430 VPU recovered from a serious error
Eto, naslov govori tisuću riječi, makar ima svega pet. Ugl, laptop je nov , pa pušem i na hladno, ako netko ima iskustva sa ovakvim porukama ATI drivera, molim ga za info, da znam da li trebam izgledat zabrinuto ili ne. Unutra je x1600 kartica, smrznuo se dok je sistemac nekaj petljo po registriju i oracle bazi, znači nikaj grafički zahtjevno.....a nekak mi se čini da mi se vent čuje glasnije, i brže ubaci u višu brzinu, nego tek kad sam ga dobio....star je dva tjedna. Brine me malo ta jednogodišnja garancija, da li se može negdje nakon kupovine nadoplatit i produljit garanciju? Hvala svima na infu ![]() Inače, ovo mi je prvi lap, i prva atijeva kartica, tak da o niti jednom ne znam puno. Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Garancija se može produžiti kod bilo kojeg dealera HP-a (ve-mulj, mikronis,...) u bilo koje vrijeme. To ti je najbolje napravit par dana prije isteka regularne garancije. ![]() Ako je lik prčkao po registryju, moguće da je tamo nešto zaribao. Reinstal vindoza i drivera bi bio najbolji lijek. I ne dat više sistemcu da dođe blizu lapa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo i ja sam sretni vlasnik ove mašine. Lap je "star" dva dana. Problema sa VPU recoverima nemam (niti sam probao neku iole zahtjevniju igricu na lapu) ali me malo brine slijedeće: sistem mi se ponaša nekako čudno. ne znam kako bih to točno objasnio ali dosad sam vidio na PC milion novo instaliranih sistema i svaki je disao sasvim normalno dok ovdje to nije slučaj. Velika nestabilnost u nekim sasvim običnim programima koja se posebno pojavila nakon skidanja nekih win updateova sa neta. OK, malo sam krenuo isprobati sve ove HP drangulije od programa pa ih ima aktivih prilično, ali na staroj (prilično) kanti sam sa slabijim procom, isto rama, sličnim diskom imao očigledno "bržu" mašinu u windowsima. Da ne duljim, imam 3 pitanja: 1. Ova instalacija koja je podignula sistem 1 paljenjem, da li se kako može ponoviti? (da li se ta instalacija podiže sa zaključane HPove particije pa je dovoljno samo format c: pa pustiti sistem da odradi svoje - kao neki svojevrsni osigurač jer bih možda iz nekih razloga vratio sve na početak) 2. Kako stoji priča sa x64 driverima, razmišljam malo isprobati XP x64 a dosad nisam našao takve drivere (da sam se ubio od traženja i nisam) 3. Da li je netko probao OSX na ovom / sličnom laptopu - ta mi je opcija jako zanimljiva?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|