|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne radi wi fi
Spojen sam na wifi mrežu i sve je radilo ok tako dugo dok nisam dobio broadband internet koji spajam preko obične lan kartice, odonda više ne mogu više nikoga vidjeti na wifi mreži, nit inikoga skenirati s IP scannerom, u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Zavisi šta si mjenjao, palio - gasio. Predpostavljam da se radi o laptopu. Pametnije firme istih obično nude aplikaciju kojoj je funkcija connection menagera kroz koju možeš definirati više različitih network profila i tako olakšati prelaz iz jednog okruženja u drugo. Prilikom podešavanja tih profila definiraš od koja se mrežna koristi (žična ili bežična), IP, Gateway i DNS postavke do postavki browsera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
probao sam disejblati ovu žičnu mrežu preko koje idem na internet i onda sam mogao skenirati ove na wi fi mreži i pingati ih ali ih nisam mogao otvoriti u exploreru Nikky, daj malo obrazloži kako da složim te profile |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
podesio sam Wifi Ip adresu na 192.168.1.101 a žičnu na 192.168.0.2 i sad rade obadvije, ali opet mogu samo skenirati računala na mreži ip scannerom ali ne mogu ih otvoriti u exploreru |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|