|
![]() |
#1 |
Taiketsu Master
Datum registracije: Feb 2006
|
ThunderBird+NOD32
Pozdrav! Evo jedan problemčić koji me muči. Naime nisam nikako uspio podesiti da mi NOD skenira poštu koja pristiže preko Mozille Thunderbirda. Inače koristim Gmail. Namjestio sam IMON da mi pregledava POP3 protokol i namjestio sam portove (995 za Gmail). Napravio sam i nekoliko testova pa sam poslao neke poruke i attachmente te sam pratio šta se dešava kod skidanja pošte. Međutim NOD nije provjerio emailove ni atachmente. U čemu je štos? Kako to podesiti? Unaprijed thnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Taiketsu Master
|
Zar nitko ne koristi ovu gore kombinaciju programa? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koristim ja, al sve radi bez problema. Kod malih mailova (samo tekstualnih) ne možeš ni primjetit da skenira jer se prebrzo odvija, tek kod većih tipa 200 kB na više. Pošalji si nešto pa ćeš vidjet, dole iznad sata treba iskočit mali prozorčić od NOD-a gdje se vidi kak vuče.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Taiketsu Master
|
Hmmm... ok, budem još provjerio, mada sam gotovo siguran da nije "iskočio" nikakav prozorčić. Svejedno thnx. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
IMON vam je uključen?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Govorio sam obojici. ![]() Pored tog porta 995 dodaj još i standardni POP3 port 110.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
ajd, ljudi pliz, nikako da natjeram nod32 da mi skenira mail u thunderbirdu... možda zato jer ja pokrećem thunderbird preko.bat i koji mi se nalazi na D:\softver\thunderbird ? EDIT: stavio sam eset smart securityi opet ništa... Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 17.06.2007. u 12:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Taiketsu Master
|