|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pifce za naivce :D 2nd PCE meeting
Daklem vjerujem da je velika vecina za to da se sastanemo v Desetki. Za one koji neznaju di je desetka tu im je karta: ![]() velika karta ... A ovako izgleda prostor: ![]() 1024 x 768 ![]() 1024 x 768 A zahvaljujući kolegi STRUJI imamo cak i sliku cjenika: ![]() velika slika ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Pa eto to bi bilo to, klope ima, cuge ima - cijene nisu prevelike Pa bilo bi dobro da se tu dogovorimo za termin, meni paše svakir adni dan iza 16h tak da ni bed. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
|
Bilo kada
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
U ljepo Marac, slikice stvarno nisam ocekivao. Meni takodjer pase bilo kad osobno sam za cetvrtak da se stignemo okupit dogovoriti i tak. Nadam se da bu nas bilo jos vise nego zadnji put.
![]() |
#6 |
Premium
|
Kaj se tice ostalih znaci onih koji jos moraju na faksu neke delat moremo to i prenjet na drugi tjedan tak negde ponedjeljak ili utorak. makar mi se cini bolja opcija cetvrtak.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
|
Ja imam CISCO akademiju petkom i subotom od 16:30 do 20, ali valjda će PCE susret trajati duže od toliko. Ne vjerujem da netko neće moć doč ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
bas bi htio doci, ali necu moci, predaleko ste mi ! a je* ... mozda jedino ako bude neko veliko godisnje okupljanje
![]() |
#10 |
Premium
|
Ma samo kazem. Znaci deal je za cetvrtak izmedju 16-17 h
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
od LemilicE
|
Može onda u čet EKIPO JAVI SEEEEEE!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ok znaci okupljanje je u četvrtak u 17h! Ja dolazim, tor dolazi, blade dolazi valjda bu se i neko od žderonja javil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
od LemilicE
|
Još se svašta može promijenit do četvrka. Ipak ima još 4, 5 dana Nadamo se najboljem, a pripremamo za najgore!!! Stara kineska
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Eto neka se svatko ko misli doc stavi n a listu da znamo kolko nas bu, padobranci poželjni ![]() Marac Blade Tor Lord Klokan |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Ja bum rekel jos isusu Kovi, masterflowu i Ravenu_1 pa mozda svi dodjemo.
![]() |
#21 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ak ne delam vu četvrtak dojdem! P.S. HITNO TRAŽIM DOBAR PROC!!!!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
jos nije bozic, skole nema, shopping ste obavili, i onda poslije posla na jedan staff meeting u desetku ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Ekspert iz sjene ...
|
Žderonje se javljaju na raport gospodo - dolazimo u velikom i žednom broju gladni sekelija + sarmice koje se zalijevaju ovećim količinama pivčuge iz krćaga koje donosi debela konobarica pod nadimkom Berta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Kao žderonji ti je dolazak obvezatan. Jedini koji ima pravo malo kasniti je Mitzek zbog svima poznatih razloga (da li bu prošel kroz vrata).
![]() |
![]() |
#27 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() ja u cet ne mogu doc, ono tam u pon bi vec islo. horza, ak dodjes vozim te na autobus. samo znaj da se vozis na vlastitu odgovornost, ako ti pogines a ja prezivim, da te nemam griznju savjesti ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() P.S. Nikad nisam videl Mitzek-a, ali nagađam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Administrator
|
Jebem, jebem jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebbbbbbbbbbbbbbbbenn ti firmu! Imam godišnji sastanak u četvrtak u 18 h! Nemreš vjerovati! Od svih 365 dana u godini! Može u pon onda a? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
To ti je kazna jer me kuriš za memoriju! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|