|
![]() |
#1 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Smrzavanje kompa
Problem je sljedeći, naime, tokom igranja mi se ponekad zna smrznut komp, te je ručni restart jedino rješenje. Ctr+alt+del ne reagira. Ništa se ne pregrijava, temperature su više nego ok. Jednostavno mi se igra smrzne, a mogu recimo normalno nastavit pričat na TS sa suigračima. Pronjuškao sma po event vieweru i vidio da mi svaki put kad se desi random restart, smrzavanje, itd.. javi problem sa DCOM. Prilažem i ss. Konfa je navedena lijevo kod avatara ![]() Zahvaljujem na bilo kakvom savjetu. Thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
pozz!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Zule
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
eh daj je meni...sala mala ![]() pa stavljaj nove. pozz!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zule
|
Probao sam s tim drajverima, nije baš pomoglo. Onda sam izvadio audigy2 van i upalio onboard zvučnu. Uz užasan zvuk su i dalje ostali simptomi, smrzavanje, itd. Promijenio sam 4-5 drivera za grafu i sad se smanjilo. Netko je bacio kletvu ocito i sve mi poludjelo. Vidjet ću kako će ić dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zule
|
Ma to uvijek pazim, vjeruj mi da su komponente ko led, kod hlađenja nisam štedio. Freezer 64 pro, bočni Chieftec 120mm puše po zvučnoj i grafi, ac silencer 4 na grafi. Grafa idle 35, load 57, proc load 45, pwm ic 35, case 30. ![]() Shema je sljedeca - igram rcecimo cod2 i smrzne mi se slika, dok i dalje cujem normalno TS i pucnjeve. Onda se najcesce zacrni ekran i ponekad nastavi igra a ponekad ode u win. A možda se i restarta. A što je najčudnije, uvijek se vent na grafi u ati tray toolsu vrati na defaultnih 14%. Iprva to nisam skužio, pa kad bi mi se zbrejkalo tako bi nastavio igrat, i onda poslije skužim temperatura gpu-a 87 npr ![]() Ne znam više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Memtest si odvrtio ? Eventualno još da pitam, stanje Windowsa ? Driveri (njihova promjena, jesi probao? Mislim na drivere od grafe). Hm, možda je glupo, ali da nije Delta počela popuštati ? (posudim ti svoj PSU ako želiš) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Zule
|
Citiraj:
![]() Vjeruj mi da sam pomislio i na napajanje bogme, +3.3V rail mi u smartguardianu padne do 2.95V. A i ostale voltaže su tak-tak. Ali nikad dosad problema nije bilo ![]() Hvala na pomoći care ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zule
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zule
|
Problem je bio u defektnoj onboard mrežnoj. Riješeno! EDIT: Ipak nije, opet se pojavio. Ako ima itko kakvu ideju kako u potpunosti maknut DCOM errore iz viewera, jer svaki put kad se sruši ili smrzne komp, DCOM errori su u event vieweru. Zadnje izmijenjeno od: Newbie Pro. 21.06.2007. u 11:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|