|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Koje bezicno rjesenje uzeti (ne mogu dobit liniju + prikljucak 3 mjeseca min)
Naime,prije oko mjeseca dana sam se preselio i idem ja prebacit tel liniju i adsl na novu adresu kad ono ![]() ![]() ![]() ![]() Eh sad,treba mi nesto sto je dostupno kod nas a da valja. PRobao sam Homebox ali download padne na 1.5 kb/s a to je spoooooooorrrooo. Ima li kakvo drugo rjesenje osim Homebox-a?? Neki t-com mozda ? Iskon?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
postoji mozda neka bezicna privatna mreza? pitaj posude li ti na 3 mjeseca...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Postoji optimin wimax, ali moraš uzeti flatmax uz to tako da te ukupno izađe mjesečno 229 kn i moraš ugovor od 24 mjeseca potpisati i to sve uz uvjet da je to tamo dostupno ![]()
![]() |
#4 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
ne znam za neka druga rjeshenja osim HB-a.Koji nije rjeshenje,evo 2mj, tu u Puli/skatari/ i mogu samo rechi jedno:NE POMISLJAJTE NA HB-to nije nikakva solucija!kod mene je krenulo kao dobra namjera-rjeshit se isdn chitluchenja za fasciste i zavrshio sam ,paa...,skoro u paklu,purgatorij /edge/ u najmanju ruku. Savjetujem - strpljen spashen.Bolje prichekaj jesen imho-nego se zeznut kao ja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|