|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() Skinuo sam par filmica i caka je u tome dok ga gledam on lijepo krene ali kad ga malo premotam ili stavim tamo gdje hocu da bude video se resetira i ponovno krece ispocetka. ![]() Postoji li neki codec da se rijesi taj problem ili je to jednostavno tako napravljeno da se gleda od pocetka do kraja bez ikakvog saltanja? ![]()
Intel Pentium D 930 / Thermaltake BIG Typhon ASUS P5LD2 - i945P KINGMAX 1024 DDR2 667Mhz x 2 ASUS Extreme N7900GT/2DHT 256MB DDR3 Levicom X-Alien Black 500W Seagate Barracuda 7200.7 80 Gb sata THERMALTAKE Matrix VD2000BNS |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
---
Datum registracije: May 2007
|
u kojem su formatu filmići? meni se to događalo nekada kad ne uspije rippanje iz dvd-a u avi (xvid, divx...)...što bi značilo da netko nije to dobro napravio.. ![]() a codec ti ne treba ako ti nećeš convertirati ili nešto...znači, ako ćeš samo gledati, dovoljan ti je FFD Show ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Stvar je u keyframeovima (puni frejmovi koji sadrže potpunu sliku). Ne vjerujem da se to može popraviti ičim osim rekodiranjem ili puštanjem kroz avs skriptu, al to je opet namijenjeno rekodiranju, ne baš gledanju.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ovi codeci nisu pomogli ali sam skuzio kako da radi. U Winampu kad hoces premotati, video odmah krece ispocetka ali u WMP radi bez problema.
Intel Pentium D 930 / Thermaltake BIG Typhon ASUS P5LD2 - i945P KINGMAX 1024 DDR2 667Mhz x 2 ASUS Extreme N7900GT/2DHT 256MB DDR3 Levicom X-Alien Black 500W Seagate Barracuda 7200.7 80 Gb sata THERMALTAKE Matrix VD2000BNS |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Problem je u wmv codecu, ja sam primjetio da mi ga WMP uvijek bolje reproducira od bilo kojeg drugog playera. Thank god da nemam puno stvari u wmv Winamp je ono sto ti zelis da bude. hint: pluginovi. A ima video playback jos od 2.xx verzije. Pa se smij drugom prilikom. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|