Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.12.2003., 17:09   #1
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
XGI to Deploy Application Specific Optimizations?

O joj...baš i nije neki sjajan početak...
Neznam samo zakaj mi se čini da sam to već negdje vidio

A couple of stories here. One is about a list of application executable file names in XGI's drivers.
Here is the list:

* 3DMARK03.EXE; 3DMARK2001SE.EXE; 3DMARK2001.EXE; AQUAMARK.EXE; C4DEMO.EXE; GMMARK2.EXE; MAXPAYNE.EXE; BENCHMARK.EXE; UT2003.EXE; BEND3DIM.EXE; MADDEN04.EXE; HALO.EXE; 3DNASYS.EXE; CODECREATURES BENCHMARK PRO.EXE; CODECREATURES; SERIOUSSAM.EXE; SPLINTERCELL.EXE; C4.EXE; TRAOD.EXE; TRAOD_P3.EXE; TRAOD_P4.EXE; GIANTS.EXE; SEP.EXE; CLIENT.EXE; DFBHD.EXE; TOEE.EXE; MAJESTICCHESS.EXE; AOWSM.EXE; MGS2; SR2.EXE; F1_2001.exe; SPEEDDEMO.EXE; BF1942.EXE; X2-DEMO.EXE; XIII.EXE; FFXIWINBENCH.EXE; SIMCITY4.exe; GAME.DAT; WAR3.EXE; SM.EXE; FREELANCER.EXE; NR2003DEMO.EXE; FS9.EXE; DCT2.EXE; HCT.EXE.

Izgleda da su se morali požuriti baciti grafu na tržište pa su mrvičak "optimizirali" drivere.
A koliko sam čuo ni veći proizvođači igara nisu baš najsretniji da bi u startu delali optimizacije igre za grafu koja možda hoće-možda neće uspijeti na tržištu.
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2003., 22:35   #2
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
još ćemo vidjet... ovo s varanjem me baš i ne uzbuđuje jer ne očekujem da će dual V8 postići neki uspjeh. meni je samo drago da je XGI krenuo... i fakat navijam za njih.
horza je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno