|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
PPP protocol
Imam problem,mislim da je sofwerski,mislim da nije problem u hardwareu... Pokusavam se preko mobitela( S.E. K300i) spojiti na net u Italiji. Imam karticu od TIM-a i sve sam podesio,nino5(sa foruma) mi je pomogao i uputio me napravim konekciju...stisnem DIAL,on krene,OPENING PORT,CONNECTING i kada ono radi da registrira komp na net tu se iskljuci i izbaci error 734-The PPP link control protocol was terminated.... di je kvaka,ima netko rijesenje?
![]() |
#2 |
Tlacitelj i neznalica
|
Evo sada sam probao u firmi i tamo mi sve prode,cak i pise connected u pozadini na softweru koji koristim(S.E. PC SUITE) ali mi jos stoji onaj prozorcic od connectiona i cijelo vrijeme pise da ga regeistrira na net i cak ide vrijeme u pozadini,ali onda taj prozorcic izbaci neki error u vezi TCP/IP-a,ali mislim da je to zato jer ovdje vec imam mrezu u firmi i spojen sam na net i dok je on to radio ja sam digao mozzilu,sada nemam vremena za to opet probam ali probati cu kasnije....znaci u firmi sve radi,ali ostaje prvi problem iz proga posta...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
U firmi javlja da nije u domeni,ali mislimd a je to zato jer sam u domeni od firme u kojo jradim pa ga to hebe,to govorim ovako pretpostvka samo pitaj boga dali je tako...evo slika iz firme...
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 27.06.2007. u 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
E poslao sam ti na mob, postavke za wap gprs, mozda mu to fali...javi
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|