|
![]() |
#1 |
Registered abuser
Datum registracije: Feb 2007
|
Tko zna sto je Bijeli Špirit?
Dakle, trebam ovo cudo jer bih se okusao u jednom (nazovimo ga tako) "eksperimentu". Imam sve ostale potrebne sastojke, samo mi treba bijeli špirit (Eng. "White spirit") Uglavnom, koliko sam na internetu nasao da je to neka vrsta razrjedjivaca, koji se u Velikoj Britaniji masovno koristi za ciscenje cetki poslije soboslikarskih radova, pa se vjerovatno tamo s tim sutaju, jer je, ocigledno, jeftino cim kistove peru u toj "kemikaliji" Obisao sam lokalne lijekarne/apoteke i nisu nikada culi za to, i nemaju pojma sto bi to moglo biti... Svaka pomoc dobrodosla! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Razredjivac mozda ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
alkohol ???
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered abuser
|
A jesi pametan, ako je spirit, naravno da je alkohol... Samo kakav, i koji? Obicni razredjivac nije, jer se u ovom "eksperimentu" bas zbog svojih svojstava mora kosistiti White spirit, a ne paint thinner... Obicni razrjedjivac nagriza jako, a ovo cudo je manje agresivno, ali radi posao zadovoljavajuce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
To ti je mlazno gorivo, vrsta petroleja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered abuser
|
Pa kad kazem da jesam i da sam dobio rezultat za onaj meketarski forum, ali da nije bilo nikakvih podataka... Pio nisam nista taj dan, ali stvarno nisam vidio... Eto, hvala jos jednom! P.S. Ako sam te uvrijedio, nije bilo namjerno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|