|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Tražim pomoć oko izbora ISP-a
Naime, priključen sam već duže vrijeme na tcom i želim sad kad završi škola promijeniti providera jer sam nezadovoljan kvalitetom usluge i svega ostalog kod tcoma. Pitanje je sad: Što uzeti? Živim u Zagrebu i nebi trebao imati problema sa dostupnošću, tj. sve bi mi trebalo bit dostupno.Gledao sam malo ponudu i sad ne znam za šta da se odlučim. Amis? Dcm? Metronet? Iskon? Optima? Nešto drugo? Molio bi savjete i da mi objasnite zašto baš taj provider. Inače max granica što sam spreman plaćati je 300 kn mjesečno. Važno mi je da je veza stabilna, pošto igram cod2 online pa su mi i pingovi bitni. Unaprijed Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ja ti preporučam amis 2u1 ako podržava tvoj kvart...ja imam na amisu 1 mbit i paket od 7 gb,koji dođe 95 kn,a zajedno sam vezom 174,pa si ti misli...a ostali nek ti daju prijedloge za ostale providere,ja ssam zadovoljan
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Metronet i Iskon Duo su ok. Metronet - telefon + 2Mbit flat ADSL=101kn do kraja godine (akcija tf+net za 1kn do kraja godine, a flat je extra 100kn). Nakon toga bit će 200kn sve zajedno (tf+adsl=100kn + flat=100kn). IskonDuo - telefon + 3Mbit flat ADSL = 200kn Prednost oba slučaja je što se u potpunosti rješavaš t-coma u svim njegovim oblicima - nema ni tf pretplate, ni adsl brzine,...
![]() |
#4 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Amis 2u1 nema veze sa T-comom i svi paketi su flat. Ja bi odabrao Iskon.Duo ili Metronet ili Amis ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
znači dcm ne valja? Metronet mi se svidja, ali je tek došao pa ne znam kakva ljudi imaju iskustva s njim da se ne za***em ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
DCM ide samo putem kabela. Trenutno mu brzine nisu bajne i ne zna se kada će se povećati. Nešto se govorilo o uvođenju i telefonije preko kabela, ali se ne zna ni kada ni koliko će koštati. Neki su već dobili Metronet (pogleda thread na ovom podforumu) i zadovoljni su, ali do sada ga je premali broj ljudi dobio da bi se moglo nešto konkretnije zaključiti o kvaliteti. Iskon Duo radi već neko vrijeme i riješili su 'dječje' bolesti oko te usluge. Imam ga i zadovoljan sam. Pogotovo kad su mi rekli da će mi ovaj mjesec dignuti brzinu sa 1Mbit na 3Mbit ![]()
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
ja sam isto na dcm-u i sada me ovo opet baca u razmisljanje... samo kada bi malo podigli brzine...sve bi bilo ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja bi uzeo DCM da mi je dostupan. Po meni su brzine OK. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
i šta da na kraju uzmem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
e pa to sam gledao i sviđa mi se, ali mi nije dostupno :/, a na njihovom siteu ne piše kad bi moglo biti, a zanima me da tih 4 mbita nisu samo 4 mbita na papiru, ne bih htio da se razočaram ako to uzmem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ma da je i manje od 4Mbita, izmedju 3-4Mbita, ja bi opet bio zadovoljan ![]() EDIT: Evo ti thread http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47184 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ja isto hoću na optimu, al mi je to sve nekak sumljivo. Tak niske cijene. Ne znam. Bilo bi bolje kad bi neko ko ima optimu rekao kakvi su pingovi u igrama, jer se ne želim ****bat ak uzmem ugovor na 2 god i onda dobijem shrot dsl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Imaš optiminu news grupu i već su korisnici pisali iskustva i nema nekih zamjerki. Sve radi kak spada. Ako te zanima posjeti hr.org.optima-telekom. I zapamti, optima, amis, metronet i iskon nemaju niske cijene nego t-com ima visoke cijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Imaš pravo, ojpi. Ta T-gamad je preskupa. Meni DSL dolazi za mjesec dana, pa hoću odabrat dobrog ISP-a da me neko ne za****. Bit će dostupni samo tcom i optima. Mislim da je optima bolja, ali ne znam baš, nisam 100% siguran da će sve radit bez problema. Ja bih uzeo 4mbit flat, ali u prijavi na optimi piše da 3mbit i 4mbit ovise o tehničkim mogućnostima. Ja sam udaljen manje od 1 km od centrale, pa mislom da šum nebi trebao bit toliko velik da mi smanji brzinu na 2mbit. Ne znam, meni je sve to nekak čudno. Kad bi bar bila opcija da nazoveš ekipu iz optime da ti dođu i izmjere kolika bi mogla bit brzina veze, pa te onda pitaju hoćeš li uzet DSL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
![]() |
#21 |
Premium
|
Ma znam. I oni su za****li mog frenda za 1300kn. Neću više imat posla s njima (mislim na t-scum). Zato i idem na optimu. Odlučio sam. Čim mi dođe, prelazim. Svim osatalima bih preporučio iste. LJUDI, NEMA KVAKE KOD OPTIME. ONI SAMO ŽELE PRIVUĆI KORISNIKE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
1Mbit flat - 150 dodatna tel linija - 24.40 -------------------------- 174.40 + tel. impulsi 257.60 ---------------- 432 Pretpostavljam da je nesto slicno tome... dok bi na T-comu to sve platio preko 600kn.
![]() |
#26 |
Premium
|
Madboy, tvoje su cijene nakon pojeftinjenja, a ja sam račun plaćao prije njega - samo pretplate (2xtf, flat, brzina) su bile 264 kn. Mislim da povoljnije od toga nije moguće naći trenutno.
![]() |
#29 |
Jeftino pržim komponente
Datum registracije: May 2006
|
Šta, onda optima ne valja? Mislim, oni su najjeftiniji, a nitko ne će kod njih. BTW ako netko hoće IskonDUO, pogledajte ovo http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic...ighlight=iskon |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Link je prastar, a ja mogu reći da imam puno boljih iskustava. Uostalom, jučer mi digli brzinu na 3Mbit/384kbit za istu lovu kao do sada 1mbit/256kbit tako da ostajem na njemu do daljnjega.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|