|
![]() |
#2 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
uf dobro pitanje... moj odgovor: s niti jednim, pre slab je za usporediti ali zato cijenom dobar.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Sa Intel Pentium 4 630 ili 531 procesorom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Intel AFAIK nije počeo svoje postojanje sa C2D... @electro Sa nekim od Celerona ili Presscota na s775 npr i bolji je od SVIH s478 procesora osim možda top linije P4 na oko 2.8+ GHz...
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
|
Da on je samo dao konkretan model za razliku od onoga što sam ja napisao jer ne pratim P4 modele niti imam namjeru, ajde još C2D ali p4... Btw nemaš se kaj fumati razmisli si malo pa ćeš sam doć do istog zaključka... Uostalom čovjek nije spomiljanjao ništa od NOVIH procesora mada se orelans kako smo vidjeli itekako može usporediti i sa Core Duo (dakle ne core 2 duo nego samo duo) a da ne spominjemo neke laptop igračkice koje se još uvjek proizvode tako da niti tu argument o tome da se više ne proizvode ne stoji...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
ma jede taj orleans sve P4 procesore na s478... kada ga kloknes na nekih 2.6ghz ili vise (default mu je 1800) onda je zvijer... ma za tih parstotinjak kuna koliko kosta, se full isplati EDIT: iskreno kada sam ja presao sa orleansa 3000+ na ovaj Dual core 3600+ iz siga... nisam osjetio neko osjetno poboljšanje... no to je zato sto valjda ne koristim programe koji bi koristili 2 jezgre... niti znam koj isu to programi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ma, osjeti se. U svakom ternutku ti se vrte neki procesi u pozadini i kad pokreneš neku aplikaciju, ništa zahtjevno - npr. Firefox, pri samom pokretanju se obično osjeti blagi lag kod single core Athlona. Zatim, kad pokušavaš AltTab-at neku aplikaciju koja dosta ždere procesor isl. .... sve se to fino osjeti, odnosno ne osjeti na X2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
..
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Da, stvar je tog pocetnog pokretanja, osjeti se mali "lag". A sto se tice usporedbe AM2 3000+ - P4 630 lga775 serija je tu negdje, stovise, zadovoljniji sam AMD-ovim procesorima u toj klasi nego Intelovim. Usporedba C2D i 3k+ proca tu se ne moze niti spominjati naravno...
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|