|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
(riješeno) Sound problem
Bok svima!!! Imam sugav problem... Naime, nes mi ne radi zvuk kako spada u Windowsima. Kada gledam Youtube filmove nemam zvuka, kada sam sa frendom na google talku također nemam zvuka i jos sam primjetio da kad sam u Windows exploreru ne cujem onaj CLICK kad stiscem foldere. Probo sam vec 5 puta instalirat nove drivere Nvidia Nforce 2 i opet sve isto. Dva puta sam stavio originalne drivere sa cd-a i nista. I da stvar bude bolja, zvuk mi radi kad gledam filmove na hardu, igram igrice, slusam mp3. Ali ne rade mi ova tri problema gore kaj sam napiso... Inace imam DFI NFII Ultra infinity ploču... Plz help^^
![]() |
#2 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Da nije šta na mute ? Si provjerio Control panel - Sound ? Tamo sve ok ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Imam isti problem. Ako skužiš u čemu je problem. Molim te javi. Imam vistu btw |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Nemam ni zvuka kad se Windowsi startaju. Kad slušam glazbu ili gledam filmove sve je u redu. U čemu bi bio problem. Molim za pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Ovo za Vistu, ni ja nisam imao zvuka, updateao i problem rješen. Eo ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=70859
![]() |
#9 |
Registered User
|
To sam napravio, ali i dalje isti problem. Prvo sam instalirao update (imam legalnu vistu) i primjetio da mi VLC više nema slike. instalirao sam novi ffdshow - opet isto. uninstalirao vlc, pa instalirao bsplayer, malo prcko po njemu i dobio sliku i zvuk, no primjetio da nema zvuka na youtube i na bilo kojoj net stranici. probao uninstalirati pa instalirati adobe flah player - i dalje ništa. probao sa mozzilom, ista stvar. čak sam instalirao neke audio codece za vistu i dalje ništa. MOLIM POMOĆ! AKO TKO ZNA NEKA MI JAVI |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://ask.metafilter.com/mefi/44838 http://forums.techguy.org/multimedia...-no-sound.html |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Evo ja rijesio problem, naravno uz pomoc frenda (tnx Brankoljnjinjo ihihihi) Napravio ovak: Ubacio win Xp cd, restart comp, booto preko cd-a i onda otiso na repair windows (e sad, ne na onaj prvi repair kaj pokaze na prvom meniju, nego prvo sam kliknuo kao da zelim ponovo instalirat windowse, zatim na drugom meniju ima opcija Repair windows). Stisnuo R kao Repair i onda je poceo komp nes instaliravat, posle starta normalna instalacija windowsa i to je to. Zdrze mi se svi programi i sve kao i prije. Nije kao da sam instaliro windowse i nemam nis. Sve se zadrzi ko i prije samo se poprave pogreske i to je to ^^
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|