|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
dual chanel???
imam dva keksa od 512mb kingmax, a komp mi prepoznaje samo 512mb. zanima me dal mogu nekako narediti da prepoznaje 1gb. tajminzi: 2-3-3-6 133mhz 2.5-4-4-7 166mhz 3-4-4-8 200mhz 2-3-3-6 133mhz 2.5-4-4-8 200mhz komp je a64 3000+ winchester, asus a8n-sli, x600 komp je klokan 246 x 9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nemožeš narediti da ti prepoznaje ram, on ga mora prepoznati sam od sebe prije nego išta možeš "narediti" tj podešavati... Neznam zašto ti ne prepoznaje keks ali dual chennel or no dc moraš imati oba keksa (1gb) u fukciji jer i ako dca nema rade u scu... Provjeri dal ti je dobro sjeo keks, da nije koji pin negdje iskrivljen u ležištu, da ti nije prašina, selotep ili nešto desetu unutra, isštekaj u uštekaj ga par puta iz tog ležišta da se odere oksid ako je malo oksidiralo i na kraju probaj s drugim ležištem ako ti ga ploča ima... Onda downklokaj na stock frekve, povisi napon u biosu i ako sve to ne upali a modul je ispravan i radi kad je sam onda ti ne preostaje drugo nego ga s nekim zamjenit jer su nekompatibilni međusobno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
stavi svaki keks posebno da se uvjeriš da nije do meme, ili u različite utore.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|