|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
pomoc pri odabiru intel konfe
Mislim slozit novi komp ali tek pred kraj ljeta ili tek u 12 mj., trenutno imam djelove: monitor lcd samsung sync master 740n, zvucnici,mis, tipkovnica, zelio bih kupiti konfiguraciju koja dode oko 5000kn Neka cijene budu oko ovih vrijednosti: Procesor- intelov do 1150 kn Grafa- oko 1000 kn, da ima dx10 Maticna da podrzava fsb /1066/800/533 ili mi je bolje uzet sa 1333??? Al da ima 2 pci-e porta! Ram- 2 gb al da ne dode vise od 500kn Sad bih vas molio da mi slozite neku dobru kongifuraciju i da... da bude sminkersko kuciste al da ne dode vise od 500 kn! Pliz navedite mi sve komponente koje trebam uz ovo kupiti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
a neznam ima li bas smisla sad slagati ako kupujes pred kraj ljeta il u 12 mjesecu... Sad su izasle ploce s novim intelovim chipsetom, dolazi ddr3 memorija, popunit ce se ponuda s novim procesorima i plocama do 12 mjeseca, zatim u 7 mjesecu dolaze ATI 2600 i 2400 a do jeseni ce biti jos dx 10 kartica na trzistu...padat ce cijene dolazit nove komponente itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
jedva cekam veci izbor kartica i maticna, cijene ce naravo padat al daj mi samo e.t. nabroji koje sve komponente trebam kupit! a za 5000 kn bez monitora, tipkovnice, misa, zvucnika, se da slozit dobra konfa jel tak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa ono da danas slazes: E4400 Gigabyte DS3 2x1GB Kingmax 667 Seagate 250 GB dvd-rw (nec,pioneer,lg sasvim svejedno) kuciste po izboru Chieftec 450W oko 3500 Kn i jos grafa...valjda ce do kraja ljeta upast 8800gts ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
ej al jos trebam modem i dal mi netrebaju neke kartice kao npr. zvucna i ventilator za proc ili vec iam sa sobom, kad smo vec kod proceva dal nije bolje uzet e6300 u ve-milu?? http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=21445 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|