|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Sve je radilo dobro do prije mjesec - dva nakon što sam cijelu svoju Mp3 kolekciju lijepo sortirao i tagovao s Tag&Rename-om. Nakon toga više od pola albuma neće da prepozna (radio sam update collection, ali ništa). Prepozna ih kao "unknown" i navede imena fileova pod "all songs", ali neće da čita ID3 tagove (nekim albumima hoće, drugima neće). Provjerio sam sve tagove preko Tag&Renamea i sve je lijepo sređeno, Foobar čita bez problema, Windowsi ih prepoznaju bez problema, ali Nokia neće. ![]() Također zna se dogodit da prilikom prve provjere novih pjesama (nakon što ih dodam na karticu) Music player se ugasi sam od sebe (sruši?). Da ga probam reinstalirati? Također u slučaju da na kartici imam dosta muzike (recimo preko 1gb) treba mu barem 20ak sekundi da započne sa sviranjem odabrane pjesme ukoliko sam išao na "all tracks" i onda odabrao neku od ponuđenih, ili ukoliko u određenom folderu/albumu ima veći broj pjesama.
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li probao neki drugi player? Meni su PowerMP3 i LCG Jukebox najbolji...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
|
Jesam PowerMP3, ali on mi nije bas nesto. Nemozes browsati po albumima/izvođačima, nego samo učitati iz foldera, a ima i probleme s čitanjem playlista. Sa T&R-om sam dohvatio podatke s Amazona (zakon programčić za uređivanje kolekcije BTW), te je dohvatio sve živo: covere, recenzije, komentar, sve detalje o albumu itd...
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Ne znam onda što drugo napraviti osim soft/hard reseta, ali onda obavezno napravi backup adresara, notesa, profila, poruka,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Sjetio sam se još nečega - probaj obrisati postavke i bazu MP3-ica jer one opet ostanu u bazi i tako se nagomilava sve više smeća iako ti obrišeš MP3-ice s moba/kartice. Morat ćeš opet napraviti play liste, ali *ebi ga... Ovdje su datoteke koje te zanimaju... Pazi da ti player nije uključen dok to brišeš. ![]() Sad opet pokreni player i pričekaj da opet napravi čistu bazu MP3-ica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suit up!
|
E hvala probat cu to, vec sam radio onaj scan for media ili kako se vec zove, ali nista. Zanimljivo je to što on uvijek iste foldere/albume ne vidi.
![]() |
#7 |
Suit up!
|
Nanovo sam instalira firmware samo da bi na kraju skuzio kako je problem bio u Komentaru, naime iz nekog meni nepoznatog razloga ukoliko ima nečeg u "Comment" polju, Mplayer u N70 neželi čitati ostale tagove. Eto...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|