|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nije mi jasno zašto nitko ne pita zašto Windows Vista nema u sebi integriran program za formatirnje diska kao win XP. Ja bih želio instalirati Vistu isto kako sam to radio sa XP-om. Ako netko zna kakav program za formatiranje diska neka kaže. I još nešto: ne mogu instalirat vistu na prazan hard nego je jedino mogu instalirat iz windowsa, a to je bez veze. Ne bi želio imat dual boot pa me zato to zanima, a čitao sam da je baš nije dobro nadogradit preko XP-a.
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Hmm.... Ne razumijem... Procedura je slična kao kod windowsa XP... Čak je i lakša! 1st boot device staviš dvd rom ili što već, ubaciš bootabilni Vista medij u pogon i stisneš neki key kada ti to kaže... Odabereš jezik, vremensku zonu i sl. i onda dođeš do prozora gdje te pita na koji disk želiš staviti Windowse... Za bilo koju particiju možeš izabrati "Drive options" (čini mi se da se tako zove gumb) i onda ti se pojave opcije među kojima je i format diska...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Kaj se u Visti nemre formatirati particija na onaj naćin: > ??? My Computer > desni klik na HDD/particiju > format Ako nemre to je onda banana Ja sam također probao sa dual bootom ali mislim da se mora moći napraviti fresh install... osim ako imaš neku "zakinutu verziju od lokalnog distributera" koja nema boot sa DVD-a! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
win+e desni klik na computer manage disk management |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
format
u visti možeš formatirati particije bez gubitaka podataka bez ikakvog dodatnog softvera |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, istina. Stvar je bila u Visti koju sam skinuo s neta. Sad sam nabavio original verziju i sve super.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|