|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kako promijenit operatera
Eto, vidim da iskon ne misli smanjit cijenu flata pa sam mislio prekinut iskon pretplatu za adsl i prebacit se na t-com.. E sad ja nemam pojma kak.. Idem na t-com stranice za adsl i hocu flat rate i onda mi veli da je na tom broju instal adsl.. Preko korisnickih stranica od iskona idem na "Deaktivacija usluge" To valjda znaci da od sljedeceg mjeseca necu imat adsl user/pass.. Kako prijeci na t-com od sljed. mjeseca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Nazoves Sluzbu za korisnike i od iskona i od t-coma, kod iskona kazes da zelis otkazati uslugu ( ako si pod ugovorom od 1god ili 2god i ako nije istekao morat ces platiti ), onda nazoves t-com i kazes da zelis napraviti novi adsl korisnicki racun i da zelis da to bude flat i to je to ... dobit ces papire za potpisati, ili ces se morati dovuci do t-com centra nekog i to je to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned, varanje na tržnici
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo da ne otvaram novu temu,htio sam pitati pošto mi brzo dolazi metronet ovdje u moja kaštela zanima me jeli moguće reskinuti ugovor sa vipom,otac uzeo ovaj novi homebox i razočarao se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Svaki ugovor je moguce raskinuti, samo je pitanje kolika je "kazna" za raskid ugovora. Obicno im moras isplatiti ostatak svote do kraja isteka ugovora ... Nazovi VIP pa pitaj, ali sumnjam da se moze raskinuti bez nekakvog placanja ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |