|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kako do dsl-a?
Znači kako i za kolko para dobiti samo priključak, pripremu za dsl? Htio bi uzeti voljadsl i njihov najmanji flatrate. Znam da ide preko t-coma, al kolko im plaćam priključak? Uostalom koja je procedura. Nemam mogućnost za drugog isp-a. Metronet, amis godinama daleko od mene.
![]() |
#2 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
pa ak idu preko t-com onda moraš uvesti liniju preko t-coma, to ti je nekih 600 kn ak se nevaram, a onda se dalje obratiš njima. Vidi prvo sa Voljatelom možda oni mogu sve zahtjeve za tebe podnjet...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Jesi provjerio dal ti je ili će ti biti dostupna optima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
optima još uvijek nula bodova. Zvao sam iskon i nakon provjere broja rekli su mi da je već dan zahtjev za moj broj. Naime u 10. mj sam htio uvest maxadsl, al nije išlo. Od centrale sam 5km pa sam odustao, al t-com je ostavio zahtjev aktivan i tako me sprječava u pronalaženju drugog ISP-a. No nije to tak veliki problem. Gledam cijene Iskona, pa baš da je nešto ekstra jeftiniji NIJE. Ipak je to ista kuća.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|