|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Samsung 913N
Dali je netko imao priliku vidjeti kako izgledaju igre na tome monitoru i dali je ok? Kakva je slika? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Igre nisam vidio , a 2D je tipican LCD-jevski. Slika je umijetna, crna boja prolazi a ono što mi se svidjelo je to da je jedan od rijetkih LCD-jeva koji ne zamara oci bliještavom slikom. Prije ovog Crt-a sam imao 17" LCD i preporucavam ti da Desktop 17" Lcd-jeve zaobiđeš. Slova su presitna što u kombinaciji sa prevelikom svjetlinom koja se nemože do kraja podesiti na 99.9% njih u cijenovnim rangu do 3000 kn dovodi korisnika do ludila. Osobno uživam u prelasku LCD-ovaj CRT a eventualno cekam OLED da zamijeni LCD. Prešli bi oni na OLED odmah da hoce nego su previše uložili u krpljenje LCD trehnologije pa im se prelazak na OLED još ne isplati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Trenutno imam LG F700B 17', sto nije bas neki monitor. Planiram si sada uzeti taj 19' 913N. Ne bih nikako uzimao 17' LCD posto nije neka razlika velika u cijeni izmedu 17' i 19'. Najvaznije mi je da mi bude monitor ok za igre i gledanje filmova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Dobar je to monitor jedina šteta je što nema DVI pa bi slika bila još i bolja
![]() |
#5 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Istina da 700B nije neki monitor jer B oznacava budget , a P proffesional. Ako ti reprodukcija boja nije važna uzmi Taj Samsung ili bilo koji kvalitetniji LCD ali uzmi u obzir da su kod LCD-ja 2D i 3D kvaliteta povezene. Monitori koji imaju kvalitetan 2D obicno budu sporiji u igrama zbog tipa korištene LCD matrice. Možda 193P od Samsunga ali je zato skup. Ako imaš mijesta na stolu kupi kvalitetan 19" CRT a ako te privlaci geometrija i fokus kod LCD-a onda LCD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Monitor mi treba prvenstveno za igre i gledanje filmova. Taj 913N mi se cini ok i ne kosta mi bas previse. Sada, ako nije bas ok za ono sta mi treba probati cu skemijati nesto drugo. A 913V....u cemi je razlika osim sto je 12 ms? Pretpostavljam da je ovaj "N" ipak bolji ili....? Dali ima neki LCD u tome cjenovnom rangu, a da je bolji od toga 913N i 913V? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
uzmi 913N nikako 913V punoo je lošiji
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Jan 2007