|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2002
|
Trust tablet tb-4200 (1200 v2) USB problem?
Pozdrav ekipi i imam jedan problem koji me gnjavi vec duze vrijeme, naime radi se o doticnom tablet-u i problemu koji ima kada pisem po njemu. Tablet je usb i ispravno funkcionira osim na dva uska podrucja na 1/3 i 2/3 koji se protezu po njemu od vrha do dna okomito. na ta dva podrucja kada crtam ili jednostavno idem po windowsima (sa olovkom ili njegovim misem), kursor preskoci jedno 1cm, tako ako npr. iscrtam citav ekran sa nepravilnim linijama imam i dva stupca pravilnih linija koje su upravo djelo tog preskakanja kursora. Ta dva stupca preskakanja se u milimetar nalaze pravilno na tabletu, i uvijek su tu, znaci ne dogada se nikad drugdje, sto je veca rezolucija ekrana, taj skok kursora je manji, a sto je manja rezolucija ekrana skok je veci. Ono sto sam ja probao je, reinstalirati drivere, pokusao sam vise njih i od Trust-a i od Aiptek-a (imaju isti tablet), zatim sam ga isprobao na svjezu instalaciju windowsa i jednom je cak i proradio kako treba sve dok nisam instalirao jos par stvari ali ne kuzim u cemu je stvar? Ja pretpostavljam da je stvar u USB-u (probao sve dostupne)? mozda mu fali struje? refresh rate?priority? Sa driverima dolaze i execute file-ovi ''findUSB'' i nesto kao ''atwusb'' od kojih je ''atwusb'' u processima i kad ga disable-am tablet ne radi, probao sam na set priority na realtime ali nis, bas nis on i dalje po svom. Dali postoji nesto i neki nacin da se poveca refresh rate USB-u ili cisto priority i struja odredenih portova jer mislim da je u tome caka...hvala puno.
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|