|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
WiFi se kolje sa žicom
Eto molim pomoć. Na preporuku sa foruma kupih Canyon CN-WF511. Danas je ugradih i odmah problem. U studentskom domu sam, na net idem preko domske mreže koja zahtjeva autentifikaciju, iz toga razloga moram instalirati SecureW2 i onda u properties mrežne veze pod autentification upisati šifru. Otkada sam instalirao WiFi karticu to je nestalo, a sa time i veza na net. Ima li neko riješenje? Zašto kartica koja ne koristu tu vezu čačka po postavkama dotične....? Ovo je slika postavki sa cimerovog kompjutera, meni taj tab nedostaje, tj imam samo General i Advanced. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
nisam siguran sasvim... nikada imao susreta s tim protokolom ili što je već..ali stvar je ovakva od prilike...svaki put kad instaliraš neku karticu (network konekcija) ona dolazi na vrh po listi prioriteta..pa stavi LAN konekciju na vrh .... to se tako radi što odeš pod Network connection->Advanced (gore, u meniju) i pomakni ju na gornju poziciju...možda to riješi stvar...iako mislim da će ti sad raditi ili jedno ili drugo...tad se moraš poigrati s rutama...dodaš jednu stalnu rutu preko command prompta ... probaj niš te ne košta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
E pa care!!! Svaka čast! Već sam image stari puknuo i disejblao wifi karticu jel sam popizdio. Sad se usuđujem ponovo instalirati drivere za nju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|