Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 18.06.2007., 17:45   #1
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Vlada predlaže da DTK pripadne T-HT-u

Tako je, sve je moguće u nas.
Iako je DTK sagrađen novcem građana, Vlada ga daje T-Comu.

Poslovni tjednik
Mar je offline  
Staro 18.06.2007., 17:54   #2
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Nakon svih onih tajnih sastanaka i ugovora nije ni moglo drugačije završiti. Samo mi nije jasno jesu na kraju objavili onu plaćenu analizu o dtk-u ili je to sve kao i obično pometeno pod tepih?
ojpi je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.06.2007., 18:04   #3
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ma j**** vladu joooj uzhasa ma uff sigurno imaju neke tajne ugovore s pink devilom nabit ih sve,,,,, ako to T-crime dobije onda mozemo zaboraviti na sirenje ostalih koliko ih sad j** u zdrav mozak ako se T-crime docepa DTKa sje*** sve ostale totalno
speedy-3 je offline  
Staro 18.06.2007., 18:10   #4
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Sve je na prodaju ... ko ona pjesma sa takvim naslovom ....

Treba skupiti potpise svih vlasnika linija koji su placali za izgradnju i traziti naknadu stete i to na nekom sudu van ove zemlje .
Router je offline  
Staro 18.06.2007., 19:23   #5
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
..a gle to je sve fino ciljano

ajmo lijepo dtk pokloniti t comu a nakon toga javna ponuda dionica..
Hamm je offline  
Staro 18.06.2007., 19:35   #6
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Pa nisu oni glupi. Znaju da im bakice i dedice donose glasove, pa je vaznije da oni budu sretni i zadovoljni pa da im se vrati dug. A nas mlade, koga je jos briga za nas. A moraju odrzat i dobre odnose sa njemcima, treba uci u EU. Blah... a mozda su u sumi. Ljut sam sada. Idemo organizirat teroristicke napade na TeKom servere i njihove kablove za medjunarodni backbone.

EDIT: Al dobra im je ova fora sa novim zakonom . Ja platim Peri 100 000eura da mi Pero napravi kucu. Pero mi napravi kucu, ali to je njegova kuca a ja sam podstanar u kuci koju sam platio ... stvarno se znaju izdebilirati to je nesto nevjerojatno
Staro 18.06.2007., 19:57   #7
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
koji debilizam. hebote ova vlada, prodat ce sve sta vrijedi...
Staro 18.06.2007., 20:16   #8
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006

kada malo bolje pogledam di zivimo dodje mi da ....
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
-It`s what Jesus would do.
B3mt1 je offline  
Staro 18.06.2007., 20:32   #9
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
DTK je gradio HT i nitko drugi,ni optima ni Amis ili netko treći.Što se love tiće kojom je građen ona je vračena putem penzija i otplate kamata na raznorazne kredite nakon što je prodana T-Com-u.
Pravo je pitanje da li je uopće bilo potrebno prodavati takvu tvrtku zbog tekučih troškova.Slovenci svoju još nisu prodali i imaju državni monopol i ujedno najniže cijene u regiji.
DTK je vašništvo T-Coma i sve ostalo bi bila nacionalizacija bez presedana koja bi odbila buduće investitore u bilo kojoj gospodarskoj grani gdje postoji bilo kakav državni udio.
Mladenxy je offline  
Staro 18.06.2007., 20:35   #10
Red_Dragon
Lost soul still wondering

Red_Dragon's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
K vragu pa treba nešto pokrenuti da se i naš glas čuje. Pa kako može takav debilizam prolaziti, to treba zaustaviti [da znam da će sve ostati na riječima]. Nevjerojatno je kako mogu srati po nama. Pa valjda će ostali provajderi povisiti glas
Oglas

Oglas
Staro 18.06.2007., 20:45   #11
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
DTK je gradio HT i nitko drugi,ni optima ni Amis ili netko treći.Što se love tiće kojom je građen ona je vračena putem penzija i otplate kamata na raznorazne kredite nakon što je prodana T-Com-u.
Pravo je pitanje da li je uopće bilo potrebno prodavati takvu tvrtku zbog tekučih troškova.Slovenci svoju još nisu prodali i imaju državni monopol i ujedno najniže cijene u regiji.
DTK je vašništvo T-Coma i sve ostalo bi bila nacionalizacija bez presedana koja bi odbila buduće investitore u bilo kojoj gospodarskoj grani gdje postoji bilo kakav državni udio.
Ne sjećam se da su RH ili HT vratili više od tisuću dojč maraka svakom vikendašu kad se uvodio telefon na Jadriju (kupalište 3-4 km zračne linije od Šibenika).
Mar je offline  
Staro 18.06.2007., 20:46   #12
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Ostali provajderi neka fino zaposle ljude,investiraju,dođu u svaku zabit ljepe naše (iskopaju kanale i povuku kablove te neka te iste veze i održavaju sami) umjesto da traže najlakši način za zgrnuti lovu.
Sada kada je kanalizacija napravljena trebalo bi samo prepustiti da neki poberu vrhnje.Nisu ni ovi u T-Comu vesla sisali.
Mladenxy je offline  
Staro 18.06.2007., 20:46   #13
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Citiraj:
ko je prodan t-comu? DTK? nije.

Citiraj:
ja stvarno ne vidim zasto bi nacionalizacija DTK-a odbila buduće investitore... da pače, ona bi ih privukla

ako DTK postane vlasništvo T-Coma, možemo zaboraviti na skoro spuštanje cijena Interneta i telefonije jer je onda T-Com glavni i odlučuje ko smije i ko nesmije postavljati kablove...
a ako bi DTK bio državni, sa kvalitetnom regulativom, mogli bi očekivati pravu liberalizaciju tržista, a ne ovu kvazi-liberalizaciju koju sada imamo...

Citiraj:
Slovenci svoju još nisu prodali i imaju državni monopol i ujedno najniže cijene u regiji.
što upravo potvrđuje moju teoriju, jer ako nisu prodali svoj telekom nisu ni DTK...

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline  
Staro 18.06.2007., 20:50   #14
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Citiraj:
Ostali provajderi neka fino zaposle ljude,investiraju,dođu u svaku zabit ljepe naše (iskopaju kanale i povuku kablove te neka te iste veze i održavaju sami) umjesto da traže najlakši način za zgrnuti lovu.
Sada kada je kanalizacija napravljena trebalo bi samo prepustiti da neki poberu vrhnje.Nisu ni ovi u T-Comu vesla sisali.
a kako ne shvaćaš da nije T-Com gradio nego su građani gradili... T-Com je bio samo izvođač radova...

evo ti primjer:
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Ja platim Peri 100 000eura da mi Pero napravi kucu. Pero mi napravi kucu, ali to je njegova kuca a ja sam podstanar u kuci koju sam platio

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline  
Staro 18.06.2007., 20:50   #15
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ne sjećam se da su RH ili HT vratili više od tisuću dojč maraka svakom vikendašu kad se uvodio telefon na Jadriju (kupalište 3-4 km zračne linije od Šibenika).
To što je država opljačkala vlastiti narod nije krivnja T-Coma koji samo traže da se poštuje potpisano.Sad bi neki i njih nacionalizirali.E pa to se tako ne radi u razvijenoj i pravnoj državi.
Mene baš briga, jedino mi ide na živce što nitko ne vidi cjelovitu sliku već svatko tjera na svoju ,vlastitu,stranu.
Mladenxy je offline  
Staro 18.06.2007., 20:54   #16
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Citiraj:
To što je država opljačkala vlastiti narod nije krivnja T-Coma koji samo traže da se poštuje potpisano.Sad bi neki i njih nacionalizirali.E pa to se tako ne radi u razvijenoj i pravnoj državi.
Mene baš briga, jedino mi ide na živce što nitko ne vidi cjelovitu sliku već svatko tjera na svoju ,vlastitu,stranu.
Jesi ti neki glasnogovornik T-coma ili šta?

Reka sam da su građani platili T-comu, a ne državi masne pare da im se uvede telefon i onda ti za to optužuješ državu?
Mar je offline  
Staro 18.06.2007., 20:56   #17
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
Autor Xan Pregled postova
a kako ne shvaćaš da nije T-Com gradio nego su građani gradili... T-Com je bio samo izvođač radova...

evo ti primjer:

A kako ti ne shvaćaš da je to gradila država za naš novac .Država je svoj udio u kompaniji PRODALA T-Comu.Taj novac nije investirala u nove linije ili opčenito u IT.Ta lova je otišla za penzije i kamate na vanjski dug.Prošlogodišnja dobit T-Coma je otišla na saniranje duga u HŽ-u.
Država je krivac i lopov ne T-Com.Oni samo traže ono što su platili i nema šanse ni 1% da ostanu bez toga jer bi to bio kraj za ovu našu zemljicu.Tko bi više investirao u tako nesigurnoj zoni .
Mladenxy je offline  
Staro 18.06.2007., 20:59   #18
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Jesi ti neki glasnogovornik T-coma ili šta?

Reka sam da su građani platili T-comu, a ne državi masne pare da im se uvede telefon i onda ti za to optužuješ državu?
Ajde sad krenite pljuvati mene osobno.Drugo nisam ni očekivao.Ako netko ima drugačije mišljenje mora da je na njihovom platnom spisku.A kaj si ti glasnogovornik države.Radiš u saboru?
Treba li ovo prerasti u našu međusobnu svađu?

edit:Kada je došao t-com uključenje telefona je palo na 700 kuna dok je država za to derala daleeeeeko skuplje i čekalo se po par godina samo da dobiješ liniju.
Mladenxy je offline  
Staro 18.06.2007., 21:01   #19
TDK
Premium
Moj komp

krivnja? to je pljacka frende
vlada ima 49% vlasnistva u t-comu i sve je jasno, T-com je monopolist uvijek i svugdje i zele sto vise para zgrnut, istina je da im svake godine dolazi neka jadna konkurencija koja im pokupi neke novce al oni zele sto duze gulit ljude preko nekakvih maska da je to njihovo pravo, e pa frende ako je ovo demokratska drzava i ako se zna kako se sta narpavilo onda ja gledam cjelovitu sliku. Ovo bi bilo jednako tome da HAK pocne odlucivat gdje ce se koja firma vozit po kojoj cesti koja je izgradjena nasim novcem, kakva ***ena nacionalizacija?
TDK je offline  
Staro 18.06.2007., 21:03   #20
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
Autor TDK Pregled postova
krivnja? to je pljacka frende
vlada ima 49% vlasnistva u t-comu i sve je jasno, T-com je monopolist uvijek i svugdje i zele sto vise para zgrnut, istina je da im svake godine dolazi neka jadna konkurencija koja im pokupi neke novce al oni zele sto duze gulit ljude preko nekakvih maska da je to njihovo pravo, e pa frende ako je ovo demokratska drzava i ako se zna kako se sta narpavilo onda ja gledam cjelovitu sliku. Ovo bi bilo jednako tome da HAK pocne odlucivat gdje ce se koja firma vozit po kojoj cesti koja je izgradjena nasim novcem, kakva ***ena nacionalizacija?
Pa hak ili država i odlučuje.Pogledaj si cestarine,smatraš da si slobodan u vlastitoj zemlji.E pa prijatelju nema vožnje ako to masno ne platiš.A ceste su izgradili od naših para.Mislim katastrofa,probudi se.
Mladenxy je offline  
Staro 18.06.2007., 21:04   #21
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Ma da, svaki šaht i cijelo podzemlje je ht-ovo, daj molim te... Nitko ne osporava da su kablovi ht-ovi, ali cijela dtk infrastruktura nema šanse, to može biti i ostati jedino državno. Jedini je problem što KraDeZe to misli prodat ht-u za novčiće...
ojpi je offline  
Staro 18.06.2007., 21:05   #22
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
decki, mladen je u pravu, vlada je sastavljala ugovore, vlada je s***ala cijelu situaciju ... t-com samo uzima ono sto joj vlada tako velikodušno daje ...
iako kada bih isao paliti sabor, svejedno bih usput zapalio i t-com, jer mi se fakat gade i taj njihov bahat stav ....
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
-It`s what Jesus would do.
B3mt1 je offline  
Staro 18.06.2007., 21:06   #23
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Ni drzavno , to je NASE ......... ili smo svi tako bogati pa cemo mi financirati jednan t-com ? jer upravo to se radi ....
Router je offline  
Staro 18.06.2007., 21:06   #24
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
Autor ojpi Pregled postova
Ma da, svaki šaht i cijelo podzemlje je ht-ovo, daj molim te... Nitko ne osporava da su kablovi ht-ovi, ali cijela dtk infrastruktura nema šanse, to može biti i ostati jedino državno.
Prati razvoj situacije i sjeti se ove rasprave kada sve bude gotovo.
Mladenxy je offline  
Staro 18.06.2007., 21:08   #25
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
prekrasno.

pripadne li T-Comu DTK, zapravo dolazi do potpunog monopola te jedne firme na trzistu.

Za krajnjeg korisnika gore ne može.

I fino ce dalje T-Com bez brige zaradivat na nama (jer to nasa vlada dopusta)...u Njemackoj koja je maticna zemlja te kompanije su daleko od vodeceg providera na trzistu.
Nema veze, kad imaju debile poput Hrvata kojima mogu prodat svoju uslugu skuplje i namaknuti pozamašne sume.

Way to go.

A ovo je najzesce:

Citiraj:
Uveli su potpuno nepostojeći pravni pojam "pravo puta" i po kojem apsurdno DTK pripada izvođaču, a ne investitoru.
ma ROFL
toga ima samo u Hrvatskoj.

Zadnje izmijenjeno od: Ph03n1x. 18.06.2007. u 21:25.
Ph03n1x je offline  
Staro 18.06.2007., 21:08   #26
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Prati razvoj situacije i sjeti se ove rasprave kada sve bude gotovo.
Pa ja i velim da hdz to misli prodat (tj. kroz tajne ugovore je vjerojatno već i prodano), u tome i je problem.
ojpi je offline  
Staro 18.06.2007., 21:09   #27
TDK
Premium
Moj komp

ma pratit cu situaciju kad se odselim iz ove picke materine, MITO I KORUPCIJA
TDK je offline  
Staro 18.06.2007., 21:14   #28
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Citiraj:
Autor TDK Pregled postova
ma pratit cu situaciju kad se odselim iz ove picke materine, MITO I KORUPCIJA

vise ne znam dal da placem il da se smijem nad ovim postupcima vlade

Ph03n1x je offline  
Staro 18.06.2007., 21:14   #29
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

stvar je u tome sto DTK nije prodan zajedno sa HT-om, takve stavke nema nigdje u ugovoru i uvijek su se te dvije stvari pravno razlikovale, a tebi su one jedna te ista stvar
da je prodan, ne bi bilo nikakvih sporova
nego oni to sada naknadno žele napraviti...

a to žele napraviti u trenutku kada je T-Com počeo gubiti veliku većinu sporova na sudovima u parnicama koje pokreću alternativni telekomi

Xan je offline  
Staro 18.06.2007., 21:16   #30
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Citiraj:
Autor Xan Pregled postova
takve stavke nema nigdje u ugovoru i uvijek su se te dvije stvari pravno razlikovale
nego oni to sada naknadno žele napraviti...
upravo to...

ma kad se prodavao HT nije se znalo ko pije a ko plaća. evo rezultata famozne privatizacije.

Ph03n1x je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno