|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Konica Minolta bizhub 210 neće printati
Znači imam jedan Konica minolta bizhub 210, spojen je na mrežu... Radi na nekolicini računala za xp OS-om. E sad došla su mi neka nova računala sa Win 7. Skinuo sam i instalirao drivere za Win7, upisao IP adresu za printer, uspješno ga dodao i sve, ali kad god nešto isprintam na printeru ne izlazi ništa. Na kompu mi piše da je zadatak poslan na pisač uspješno.... i on ga procesira ali od ispisa ni traga.... savijet ili pomoć bili bi dobrodošli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pozdrav, ja imam isti problem sa bizhub 211, na win xp radi, na win 7 32 bit radi, a na win 7 64 bit indentičan problem kojeg ne mogu riješiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hmmmm, zanimljivo meni je isti problem i na 32 bitnim i 64 bitnim windowsima 7 ..... koje si drivere instalirao na win 7 32 ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
job history na samom printeru, ima li ikakav zapis o jobu? Ping s tih računala na IP adresu printera prolazi normalno? Instal je išao preko add printer, pa na using TCP/IP adress itd? Sad kad otvorite CP i printer preferences (ne properties) - imate sve opcije od drivera kao ovo na slici ili samo default od windowsa? Ako ne - pod properties, pa advanced, pa new driver i brows na .inf datoteku, to bi trebalo napraviti posao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ja sam printer instalirao preko setup-a i ping mi normalno prolazi.... imam HRV windowse i ne znam kako doći do ovog job historija. Hehe... a i ove opcije mi ne prikazuje sto ti imas..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
job history na dsiplayu od printera, ne na windowsima ![]() Nemaš ovakve jer je drugi model printera, no samo sam htio pokazati na što mislim pod opcije od drivera, a ne one osnovne što dođu s windowsima. Ajd uslikaj printer preferences da vidim kako ti to izgleda. @pero000 - da, to je to i tako bi trebalo raditi. Za tebe vrijedi isto pitanje/slikanje što se drivera tiče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ne znam, eto tri računala nova sam upogonio, i stavio sam jedan cannon printer, i jedan HP, i sve radi al ovaj konica neće nikako... Na jednom računalu je win 7 32 bit, a na 2 računala je win 7 64 bit, a i na win 8 laptopu isto ne radi.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
|
a kad šibneš ispis - što ti točno javi u printer dialog prozoru, što se desi s jobom? error, problem s pravima pristupa, nešto treće? I koliko dugo mu treba da javi da nije uspio - odmah kad klikneš na ispis ili vrti neko vrijeme? Digni onaj print dialog gdje se jobovi prikazuju odmah i gledaj što se desi kad pošalješ ispis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ne, pojavi se posao, učita ga i nestane, kao da ga je ispisao... odem do printera tamo ništa... nema errora, nema ništa.... IP adresa je dobra sigurno....ping prolazi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo, isprobano na svim računalima sa verzijom 5.08 drivera i sa ručnim odabirom .inf datoteke radi. Driveri su skinuti sa official stranice u download centru: http://www.konicaminolta.eu/en/busin...ad-center.html
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|