|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
(riješeno) Adobe poludio
Evo vec par dana mi frend ima ovaj problem... naime kada koristi photoshop i ide nesto save-ati dobije poruku da na HDD-u nema mjesta... Takoder kada ide instalirati neki adobe-ov program dobije tu poruku... na svim particijama ima mjesta |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
First of all, definiraj ti nama kaj ti to znaci "ima mjesta" Drugo od kud mi k vragu znamo koje racunalo ima tvoj frend i koje komponente Kao trece od kud mi znamo koju verziju Adoba ima tvoj frend Jel isao odinstalirat Adobove programe prije nego kaj je isao ponovo instalirat? I kao zadnje, kaj to nebi trebalo biti pitanje za Adobovu tehnicku podrshku?
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
čovjeku neš ne radi, i ti se tak postavljaš.... zmaj, reinstall pomogao? jel to javlja samo adobe ili još neki drugi programi?
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kneže Tame, to se može i normalno reći. Ohladi kod kuće, nemoj se istresati na forumu. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim, bilo bi dobro definitirati "save-ati"... mozda FAT limit od 2 GB, a zeli snimiti neki brutalni tiff ili nesto?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@terminator Kaj bahat sam zbog ove recenice?: Citiraj:
Ako nije, onda nema kaj raspravljat o podrsci za nelegalni software... al ajd pretpostavimo da ima legalni software... S druge pak strane sve kaj sam reko stoji, jer: 1. neznamo kolko ima mjesta na particijama HDD-a 2. neznamo koji HDD ima, u kojem formatu su particjie 3. neznanmo koji OS, neznamo koja verzija Adobea, neznamo koji program od Adobe-a. Dakle puno nepoznatih informacija, a od nas se ocekuje da mu pomognemo, pa vi meni recite kak? daklem i dalje nist neznamo, nit smo mu uspjeli rijesiti problem...
![]() |
#7 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
pa ček, jel tebi normalno ak čovjek kaže da na particijama IMA mjesta. ne, nije to ta rečenica, govorim općenito. kaže se onda, ak se već misli pomoć:'' slušaj, pročitaj pravila, napiši konfu i šta koristiš, odkad ti se to događa..." itd. tvoj način je u svakom pogledu krajnje bezobrazan. zamisli si sebe da napišeš post, pa ti netko uletava ovak kak si ti sad uletio. dobro da ne dižem diskusiju, malo bi mogo lakše, to ti je moj savjet. još ti je i domy reko, a nije ni on bezveze moderator
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Možda je isključio ili jako smanjio virtualnu memoriju.
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ignorirati cu Kneza tame jer se ne zelim svađati... jedno najmanje 5 puta sam editirao pvi post i na zalost zbrisao recenicu "znam da nema puno informacija, ali nisam bio u prilici sam vidjeti problem" Ugl. radi se winXP NTFS, software je legalan, pod "ima mjesta" znaci da ima dovoljno mjesta jer ja npr. znam da je 100mb vec na knap dok je 5gb dovoljno... @jelc: njemu je isto palo na pamet da bi mogla biti virtualna... bum jos popricao sa njim |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Eto i mene tu. I da jesam.. riješio sam problem preko tehničke službe za korisnike. Ja imam origigi adobe, no naravno nisam ja platio za njega, već sam uzeo od frenda. Problem je bio trivijalan, no recimo uobičajen za ljude koji nisu experti sa adobeom i koji se stim ne bave ( primjer sam ja, koji kao programer ima tu i tamo nekad interes da si nešto napravi sa skicama i/ili idejama a frend mi nije znao u čemu je riječ jer se prvi puta susreće sa takovim errCode-om). Što se tiče virtualne memorije ![]() Na hardovima imam 200 GB mjesta. A na svakoj od particija najmanje 30 GB praznog mjesta. što se tice OS-a, imam origigi. Windows XP. Hvala ljudima koji su tjeli pomoci |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
Ako je tvoj prijatelj platio program, može ga koristiti samo on, a ako ga posudi tebi, to više nije legalno. Još samo reci kako je riješen problem pa da zatvorimo temu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, kada se adobe pokrene on koristi strach fileove; po defaultu mu je instalacijska particija. E sada problem je bio taj, da je nažalost moja particija koju je adobe program koristio imala premalo mjesta za njegov rad, odnosno napunila se tolikom količinom da je zagušila adobe a druge particije kao izvor "memorije" nisu bile podešene ( iako sam bio siguran da sam to namjestio i podesio ), pa nisam uopće mogao raditi sa softverom. Edit > Preferences > Plug-ins & Scratch Disks > ~4.mogucnosti~ |
|
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Onda lijepo uzmeš demo/trial/shareware verziju pa isprobavaš mjesec dana. OK, drago mi je što si to podijelio s nama. ![]() BTW, dobrodošao na PCE forum. Vidim da nisi pročitao pravila nakon registracije pa bih te zamolio da to učiniš. Pravila i pomoć
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|