|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Power DVD
Tijekom gledanja filma, tj. DVD-a odjednom mi nestane zvuk.To se događa nakon oko 5 min.Moram izaći iz Power DVD-a te ponovo pustiti film i onda je sve u redu.U čemu je problem?Sram me što ne znam ovo sam riješiti jer ja sam ipak neka vrsta gurua ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Power DVD
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala.Ako oćete doć u subotu u Karlovac možete piti svi na moj račun samo se najavite!
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX - nećemo o tome!!! Zadnje izmijenjeno od: Rivi. 04.12.2003. u 08:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Imaš Trial verziju PowerDVDa. Neka ti netko sprži PowerDVD koji je dobio sa grafičkom i koji je cijeli
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Gospodine Lord, molio bih vas da me ne vrijeđate.Ja ne želim posjedovati, niti posjedujem nijedan pržen program ili igricu, već ih sve kupujem jer smatram da bih time kršio autorska prava i time oštetio programere koji su se mučili da bi dovršili neki od programa.Nadam se da se ove uvrede neće nastaviti, te da ćemo se ponovo družiti kao da se ništa nije dogodilo. ![]() ![]() ![]() Ma imam cijeli program, ali zvuka nema.
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
Oprosti, nikad više. Taj problem sa zvukom se dešava u Trial verziji Možda si imao prije instaliranu Trial verziju, pa si ovu instalirao preko Trial-a. Probaj uninstalirat i ponovno instalirat, normalno ako je to slučaj. Nastavit ćemo se družit ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Zahvaljujem na isprici, štovani gospodine Lorde. ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|