|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
am2 problem i mnogi drugi
ovak..... sklopim poznaniku jeftinu kantu za birtiju da moze vrtit mp3 i da ima kasu a da je novo,,, Kanta: sempron am2 3000 64bit 512 ddr2 c51gm-m ecs plocetina 40g hard Instaliram xp i sve 5.....dolazi lik stavit kasu (ja o tom neznam nist) i kaze nece printer radit (star sp200) te da ja stavim win 98 ???? Sad koliko sam se raspitao ljudi kazu da se to mora nest zasarafat u samom programu kase , no medjutim problem je sto ja nemerem instalirat win 98... Prodje format i instal do restarta....onda se na onom win 98 screenu zasteka na jedno sat vremena i grunta nest do preksutra..(876 puta sam probo sa 3 cd-a)... na netu nisam bas nest nasao ali sumnjamna to da ploca nemoze radit pod win 98 (il grijesim) Ak neko ima slicna iskustva bilo sa kasom (bdw kasa ja pod dos-om) ili sa sempronom i srot plocom bio bi jako zahvalan da ih podjeli ..... hvala unaprijed.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Brijem onak, da ti OS star skoro pa 10 godina nema u sebi podršku za DDR2 i takve, "novije" stvari. A tvoj printer pak nema očito drivere za XP. Eventualno ručno staviti neke drivere. Jesi probao na netu naći neke druge, novije ili si sa instalacijskog diska ili diskete od tog printera stavljao drivere ? Možda ti ovo pomogne: http://www.opendrivers.com/driver/21...-download.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|