|
![]() |
#1 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
(riješeno) Problem Stand By
Pozdrav ,evo ima jedan mali problem.Kupio sam prije par dana novog misonju logitech MX518.Mis je ok i zadovoljan sam s njim ,ali sam primjetio da od kad sam njega spojio komp nece da ide u stand by mod(ugasi monitor ali kuciste i dalje radi punom parom.Sto bi mogao biti uzrok.Hvala Zadnje izmijenjeno od: HAL 9001. 26.05.2007. u 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da ti se nije pobrkalo S3 (STR) i S1 standby ? S1 gasi monitor, a ventovi npr. u kučištu rade (HDD ne radi npr.), a S3 gasi komp kad da si stisnuo shutdown.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Poboljsana verzija
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
S1 standby: - isključuje samo hard diskove i monitor dok ventovi, radna memorija,... ostaju pod naponom - u slučaju nestanka struje, podaci iz memorije se gube i potrebno je iznova bootati Windowse S3 standby: - isključuje sve uređaje osim radne memorije, ona jedina ostaje pod naponom - u slučaju nestanka struje, podaci iz memorije se gube i potrebno je iznova bootati Windowse Hibernacija: - sadržaj radne memorije sprema na disk (u hiberfil.sys datoteku) i isključuje apsolutno sve uređaje - u slučaju nestanka struje, podaci ostaju na disku i nakon uključivanja kompa, sadržaj se vraća s diska u radnu memoriju
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Poboljsana verzija
|
Hvala na brzom odgovoru.Jos kad bi mi mogli objasniti gdje da podesim taj S1 i S3 bio bih zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Poboljsana verzija
|
Hvala problem rijesen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
super je ovaj S3 stand by, može li on na koji način "uništiti" windowse kao što to radi hibernacija? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
Kako misliš uništiti? Da ih treba ponovo reinstalirati ili resetirati? Uglavnom, S3 standby je puno bolje rješenje od hibernacije, ako ti ne nestaje struje tako često. Hibernacija nakon nekog vremena natovari smeća u memoriju pa je potreban reset kompa kako bi se sve počistilo i vratilo u normalu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
ima li koji naziva za taj s3 stand by i jel ga podržavaju sve ploče jer ne vidim tu opciju u BIOSu starog kompa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
S3 stand by ili STR (Suspend To RAM).
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|