|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Pomoć...!!
dajte mi molim vas pomozite...komp mi se stalno resetira i to nakom sta ude u windowse s time da se kod restarta pojavi blue screen na kojem nesto pise no nemoze se procitat jer se brzo restarta..jel netko zna u cemu je problem???? Gigabyte GA-M59Sli-S4 AthlonX2 4200+box 2x1Gb Rama Kingmax 800mhz DDR2 Asus Extreme 8800GTS 320Mb Seagate Baracuda 160gb..sataII Hiper Typer R 580W Soprano Black |
![]() |
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
tak neš se popravlja reinstalacijom win, a ak ne pomogne, moraš svaku komponentu provjeravat posebno. (visoka temp mi prvo pada na pamet ak je neš oc-ano) i trebao si stavit naslov malo bolji...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Restartanje kompa
Instalirao sam ja windowse par puta i sve je bilo dobro par dana no onda se s vremenom pocinje restartat i koji put se smrzne...evo sad je doso komp k sebi nakon sto se restartao 20 puta...a i zna se desit da nesto za pišti...zbilja neznam sta bi to moglo biti???? |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kao i uvijek, već si čitajući ovdje mogao vidjeti da prvo što preporučamo je odvrtiti memtest i vidjeti jel memorija kriva. Sve vratiti na defolt naravno... I da, naslov ti je komatozan.... ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
rekao si da zna pištati...dali je zvuk isprekidan...konstantan..dva kratka beepa..jedan dugi? e kada to saznaš odi fino pogledaj koji bios imaš i probaj proguglati što taj zvučni signal znači ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Svi komentirate naslov, a nitko se ne bi usudio prijaviti poruku/temu... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|