|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Ne pronalazi niti jedan USB a niti ga nemogu instalirat
Neznam zašto mi neće pronaci niti jedan USB koji priključim, a i nemogu instalirat taj USB evo i ss ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Johny. 20.05.2007. u 20:28. |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
kada si se registrirao, prihvatio si pravila sudjelovanja na PC Ekspert Forumu. Odmah si privatnom porukom bio i obaviješten o istima i upućen na pomoć oko korištenja foruma, ukoliko se nikada nisi služio forumima. U sticky-u na svim popisima tema na ovom forumu je također popis pravila i pomoć za korištenje. U izborniku na vrhu foruma je gumbić "Pravila i pomoć". Jednostavno ne kužim na koji si način uspio nepročitati niti jednu stavku iz tih uputstava, ali evo još jednom link do pravila i pomoći. http://forum.pcekspert.com/faq.php kada ih pročitaš, znati ćeš zašto ti na ovo pitanje nitko ne može odgovoriti.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj nać drivere od win za usb to zna bit, meni se desilo da sam Oc-o miša ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Morat ces svakom USB uredjaju dati path do C:\Windows\System32 . Negdje si zahebao pri instalaciji windowsa ili ti je win star pa se malo zblesirao. Ovo vrijedi samo u slucaju da ne mozes instalirati recimo obican stick,usb hdd,joystick itd. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|